2777
2789
عنوان

غیر عادیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست
خیلی دختر پاک ومنطقی هستی.فقط روابط عمومیتو قوی کن مثبتانه

نمیتونم ، اصلا بلد نیستم با پسرا برخورد کنم، به شدت ازشون فراریم! حتی بابام تو این چند سال حتی برا سلام کردن عادی هم دست بابامو نگرفتم، میشه گفت از خیلی وقت پیشا از لمسش نکردم 

بخند! همین الان

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من همینطورم اگرم ازدواج کنم از بس غمگینم طرف مقابلم خسته میشه صددرصد  برام دعا کنید

من اتفاقا به شدت پر انرژی ام ، ینی دوران دبیرستان عینهو مارمولک از دیوار بالا میرفتم، مثل دلقک ادا در میاوردم، عین چی میخندوندم

بخند! همین الان

عزیزم من مثل تو نبودم اما بهت میگم مایه افتخاره واقعا که تاحالا دوست پسر نداشتی،دوست پسر پشتوانه احساسی نیست و دوست دختر خوب و مفیدم خیلی کمه،بعضی مواقع حتی قوز بالا قوزه، منطقی هستی و روح قوی داری، تو موفقیتاتو بیشتر کن بوقتش ازدواج خوبم نصیبت میشه🌸🐾

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
من ندیدم کسی خوشش نیاد.ولی ی مشاور برو تا سنت کمه

گیج شدم پاک، اصلا قشنگ چند شخصیتی ام، یه روز میبینی با داییم انقد شوخی میکنی، دو دیقه بعد دلم میخواد هر چی زودتر بره

بخند! همین الان
من اتفاقا به شدت پر انرژی ام ، ینی دوران دبیرستان عینهو مارمولک از دیوار بالا میرفتم، مثل دلقک ادا د ...

امیدوارم همیشه همینطور باشی و هیچوقت غمگین نشی

منم خیلی شاد و پر انرژی بودم اما بعد از مرگ پدر و مادرم نتونستم مثل قبل بشم

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
خدا ضبر بده، چقد سخته مرگ پدر و مادر

ممنون

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
عزیرم😍 

😘❤

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
نمیتونم ، اصلا بلد نیستم با پسرا برخورد کنم، به شدت ازشون فراریم! حتی بابام تو این چند سال حتی برا س ...

با مونث ها خوب باش.کم کم درست میشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر