منم 29سالمه شوهرم جنوب کار میکنه دوماهه یه بار اقدام میکنیم فقط وفقط استرس باعث میشه بارداری عقب بیوفته
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخه میبینم خیلیا بارداریشون عقب افتاده یه کم ترس برم داشته
من دوماه فقط،اقدام کردم ایقدر استرس دارم دکترم میگه همین باعث عقب افتادن بارداری حتی از استرس زیاد وترس دارم میرم مشاوره
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
نه دیگه من اینجوری نیستم مشاور چی راهنماییت می کنه؟
همش الکی هست خخخخخ میگه ییخیالش باش تا باردار بشی حرفهای الکی
اینقدر فکر دارم ولی لامصب 29سالم البته یه دختر پنج ساله دارم میترسم سنم بره بالا شوهرم هم دیونه کردم
والا ما هم فکر میکردیم تا اقدام کنیم میگیره ولی خب نشد خودمم میدونم چوب چی و میخورم دو سه سال جلوگی ...
عزیزم من ناشکری نمی کردم ما هم مشکل مالی داشتیم همین الانم داریم ولی توکل کردیم و اقدام کردیم
ما رابطه ی خودمون خوب نبود خیلی اختلاف و مشکل داشتیم نمیشد ریسک کرد چون خطرناک بود الان چند ماهه شکر خدا رابطمون خیلی بهتر شده که دیگه تصمیم گرفتیم اقدام به بارداری کنیم
اینقد الان خودم و شوهرم مشتاقیم بچه دار بشیم که حد نداره یه جورایی حس می کنم بعد از اون همه سختی و صبر حقمونه که یه بچه به زندگیمون گرمی و لذت ببخشه