2789
عنوان

هدیه ولنتاین

114 بازدید | 8 پست

میدونستین که خونواده داماد برا عروسشون که نامزده شبِ ولنتاین کادو خرسِ قرمزِ بزرگ، یه تیکه طلا، گل، شیرینی و بادکنکِ قلبی شکل میبرن، البته منم نمیدونستم دیشب تو شیرینی فروشی فهمیدم و حقیقتا برگی برام نمونده 😐🤣

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

باز اینو کی مد کرد  همینطور میخوان  رسم و رسومو کم کنن هی اضافه میشه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه اینکارارو نمیکنن من ندیدم تو اطرافیان ولنتاین دیگه ببرن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
برا من عیدی نمیارن میخان ولنتاین بیارن 🤣🤣🤣🤣

😁اگه شانس داشتیم که کارخونه آدامس داشتیم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
همه اینکارارو نمیکنن من ندیدم تو اطرافیان ولنتاین دیگه ببرن 

والا منم ندیدم

باز اینو کی مد کرد  همینطور میخوان  رسم و رسومو کم کنن هی اضافه میشه

تازه این همسایه روبرومون ۱ ماهه عروسشو عقد کرده مادر شوهره میگفت میخوام برای ولنتاین برای عروسم یه سرویس طلا بگیرم

تازه این همسایه روبرومون ۱ ماهه عروسشو عقد کرده مادر شوهره میگفت میخوام برای ولنتاین برای عروسم یه س ...

میگفتی عروس دیگه  نمیخوای 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت