2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن دوست شوهرم طلاق گرفته دوباره ازدواج كرده.اما خانواده شوهرش ب سختي قبولش كردن

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

چه سوال مسخره ای 

معلومه که دیدم..بعدم خوشبختی یه آدم ربطی به وصعیت تاهلش نداره 

دوم کسی که طلاق میگیره یعنی اوصاع بدی رو داره وگرنه خوشی زیر دلش نزده ..پس دراومدن از شرایط بد خودش خوشبختی هست

تو فامیل ما دونفر جدا شدن و اون دونفر هم انگار خیلی خوشبخت نیستن(البته من خودم ندیدم) فقط شنیدم

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

خیلی   خواهر شوهرم دو ماه بعد عروسی طلاق گرفت و دخترش سه ماه بعد عقد طلاق گرفت  دختر عموی شوهرم سال اول طلاق گرفت دختر عموی خودم بعد چند سال طلاق گرفت  همشووون  زود یه پسر خانواده دار پیدا شد گرفتشون الان سه متر زبون دارن سر شوهر و خانواده شوهر  اصلا موندماااا ولی هیچکدوم بچه نداشتن راستی خواهر شوهره خواهرشوعرم اگه بدونی یه پسر پولداررررر  اومد گرفتش فک کنم بندگان برگذیده خدان🤨🤨😂