2777
2789
عنوان

شوهرم شب ولنتاین نمخواد باهام تنها باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 52 پست
واقعا . چرا اینجوریه . همش غمگینیم هر چیز بهانه ای برا شاد بودنه ما ازش غم میسازیم 

فرهنگمون اصلاحات میخواد اونم از زیر خیلی خیلی زیر

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها ولنتاين مال ايرانيا نيست مال غربياس لطفااا اينو قبول كنيد همينطوري كه نوروز مال اونا نيست 😐

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

خب قبل اینکه برین مهمونی جشنتو بگیر و کادو اینا بده یا هر سورپرایزی که داری....اخه با ناراحت شدن که درست نمیشه تازه ممکنه بدتر دعواتون شه...ارزششو نداره بنڟرم..ولی باید بعدا جوری باهاش حرف بزنی که همیشه همه چیو باهات هماهنگ کنه

من واقعا اونایی ک میگن مهم نیستو درک نمیکنم. من کلی وسیله خریدم واسه شام. کلی وسیله خریدم خونه رو تز ...

اره چرا واسه جشني كه مال ما نيست اينهمه وقت ميزاري روز عشق ايرانيا هم وجود داره اونو جشن بگير

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
بچه ها ولنتاين مال ايرانيا نيست مال غربياس لطفااا اينو قبول كنيد همينطوري كه نوروز مال اونا نيست 😐

منم همینو میگم

ولنتاین به ما ربطی نداره اما حالا اینایی که ربطش میدین به خودشون  کاش حداقل بدونن ولنتاین یعنی روز عشق نه جنگ و دعوا و فحش و قهر و دلخوری

اخه عشق ورزیدن و عشق گرفتن کادو گرفتن که زوری نمیشه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خب فردا انجام بده همه روزا روز عشقه 

هه....شما ها باید کفشای منو پا کنین تا حالمو بفهمین. من اصا ب ولنتاین مراسم غربی و غیر غربی چیکار دارم. من ب فرهنگ چیکار دارم. منم فقط دردم اینه ک شوهرم خیلی ریلکس زد زیر برنامه دونفرمون. شماها متوجه نیستید. شاید امشب شب آخر زندگیم باشه. دلم میخواست امشب اونجور ک دلم میخواست باشع....چرا آدما انقد بی احساس شدن. 

باریکلا ولنتاین شده بچه بازی از صبح تا حالا ده تا تاپیک  گریه کردم کادو نخرید محل نداد...بی ...

بخدا من اصلا واسم مهم نیس حتی فردا ک روز زنه واسم مهم نیس کادو بخره نخره مهم اینه حاله دلمون خوب باشه 

ماشب سالگرد ازدواجمونو ی روز عقب تر برگزار کردیم بخاطر شبش خونه داداشم دعوت بودیم ک همه دورهم باشیم بیشتر خوش بگذره

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
منم همینو میگم ولنتاین به ما ربطی نداره اما حالا اینایی که ربطش میدین به خودشون  کاش حداقل بدو ...

دقيقااا 

حالا دوست دارن يه روز عشقه اينا هم توش سهيم بشن ولي انقدر توش غرق ميشن وجدي ميگيرنش كه انگار تولدشونه يا يه كادو كوچيك بهمبديد و خوش باشيد يا يه تبريك ساده اينهمه دعوا و ناراحتي چيه اخه

منم همینو میگم ولنتاین به ما ربطی نداره اما حالا اینایی که ربطش میدین به خودشون  کاش حداقل بدو ...

اصا ربطش مهم نیس. مهم اینه ک ی بهونه واسه باهم بودنه. آدم ک نباید ب همه چی از دید فرهنگ نگاه کنه

اصا ربطش مهم نیس. مهم اینه ک ی بهونه واسه باهم بودنه. آدم ک نباید ب همه چی از دید فرهنگ نگاه کنه

خب عزیزم قربون دهنت ...یه بهونه واسه با هم بودن...

مگه دوسش نداری گذشت کن و همراهیش کن واسه مهمونی که دوس داره اونجا باشه...فردا رو جشن بگیر بدون دلخوری وناراحتی ...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
هه....شما ها باید کفشای منو پا کنین تا حالمو بفهمین. من اصا ب ولنتاین مراسم غربی و غیر غربی چیکار دا ...

دراین مورد به شما حق میدم همسرتون حق نداره بدون هماهنگی قول بده یا برنامه هاتونو تغییر بده حالا ولنتاین یا هرچی 

باهاش صحبت کن و براش توضیح بده زندگی مشترک یعنی تصمیمات مشترک هیچکدومتون دیگه مجرد نیستین پس خبری هم از تصمیمات یک نفری برای برنامه های دسته جمعی نیست

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست