2777
2789
عنوان

شوهرم شب ولنتاین نمخواد باهام تنها باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینقد ولنتاینو گنده اش کردین  هر روزی ک با شوهرت خوب بودی عاشق هم بودین همون روز روزه عشقت ...

باریکلا

ولنتاین شده بچه بازی

از صبح تا حالا ده تا تاپیک 

گریه کردم کادو نخرید محل نداد...بی خیال بابا

لعنت به ولنتاین لعنت به روز زن دیگه حالم بهم میخوره 

اخه چیه که میخوای شب دونفره داشته باشی اینهمه شب خدا دیشب میگرفتی ۴رداشب بگیر راست میگه باز خوب عقلی کرده مهمونی خواهرشو کنسل نکرده والا 

شما هر روزتونو تبدیل به ولنتاین کنید 

برا خوشحال بودن دنبال موقعیت نباشید 

اتفاقا امشبو برید چون هر شب که دعوت نمیکنن 

برید اونجا خوش بگذرونید بقیه روزای هفته رو هم مثه ولنتاین باهم باشیدو عشقو حال کنید 

اتفاقا برنامه خوبیه دعوت بودن عزیز دلم

این صبر که من میکنم افشردن جان است:) 

آخه اونا شب ولن و این جنگولک بازیارو رسم نمیدونن که مهمون دعوت بکنن یا نکنن...بابا شب ولن چیه دیگه...شبش که میخواید بیاین خونتون،دونفرتونو بزارین اونموقع،شاید همسرت دوس داره پیش خونواده باشه،شما دوتا که همیشه با همین.ولن رو از کجا مد کردن من نمیدونم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

خدایی هرکی این ولنتاینو تو مغز خانومای ایران کرده بدینش بمن کارش دارم. والا دیگه این جلف بازیا چیه. فردا با شوهرت برو بیرون خب

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
باریکلا ولنتاین شده بچه بازی از صبح تا حالا ده تا تاپیک  گریه کردم کادو نخرید محل نداد...بی ...

فک کنم کلا معنیشو نمیدونن...

پریشب که یکی تاپیک زده بود شوهر خرم نمیخاد واسم کادو بگیره😑😑

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من نمدونم مگه چه شب مهمیه انقد همه تو نینی سایت میگن.به نظر من مال دوست دختر پسرای دهه هشتادیه

موافقم باهات . من اصلا خندم میگیره به شوهرم بگم کادو بگیر یا کادو بگیرم . تو عقد جشن گرفتیم برا هم ولی الان دیگه خیلی فکرمون پخته تر از این حرفاست زن و شوهرم هر روز سال وقت دارن بهم عشق بورزن کادو ی زوری و عشق ورزیدن زوری چیه دیگه . من صبح با خنده به همسرم گفتم ولنت مبارک اونم کلی خندبد و همو بغل کردیم برام جنبه ی فان داشت 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

فکر کنم فقط این نقطه از عالمه که ملت ولنتاین کریسمس عید نوروز چهارشنبه سوری سیزده بدر ووووو با خودشون و بقیه مدام دعوا دارن!!!!!!!!!!کل دنیا از این مناسبت ها یا لذت میبرن یا بهش بی توجه هستن ما از یک هفته قبل تا یک هفته بعدش دعواهاش رو اینجا میبینیم بله اینجا ایران است😂😂😂😂😂😂

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خدایی هرکی این ولنتاینو تو مغز خانومای ایران کرده بدینش بمن کارش دارم. والا دیگه این جلف بازیا چیه. ...

بابا ایرانیا جنبه ندارن 

گند همه چیو باید در بیارن

مسخرست یه خدا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
فکر کنم فقط این نقطه از عالمه که ملت ولنتاین کریسمس عید نوروز عید قربان چهارشنبه سوری سیزده بدر عاشو ...

واقعا . چرا اینجوریه . همش غمگینیم هر چیز بهانه ای برا شاد بودنه ما ازش غم میسازیم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

منم شب ولنتاین دوست داشتم تنها باشیم ولی شوهرم کادومو کادوپیچ نکرده تو پلاستیک وسط جمع خونه مادر شوهرم داد بهم😂😂😂😂بعدشم که شب برگشتیم خونه تا ۲ شب بیدار بود منم منتظرس که حالا بیاد باهم وقت بگذرونیم اومد ما تحت مورد نظر رو داد سمت من گرفت خوابید😑😑😑