2821
2789
عنوان

پسر بچه ادب

313 بازدید | 18 پست

دوستان یه برادر شوهر دارم. کلاس ششمی که فرزند آخر خانواده هست.و مامانش خیلی دوسش داده.و بینهایت لوسه .و همش دوس داره جلب توجه کنه به بزرگتر از خودش بی احترامی میکنه.جواب میده.حتی یه وقتایی میزنه اعضای بزرگتر از خانوادشو.خیلی هم قد ولجبازه.مثلا ببینه از یه کاری بدت‌میاد تکرار میکنه.باباش هم حتی کتکش میزنه ولی درست نمیشه.از طرفی هم‌مامانش قبول نداره تربیتش اشتباه بوده.حالا با این بچه باید چکار کرد؟علتش چیه.ک انقدر اذیت میکنه اطرافیانشو.چه رفتاری باید باهاش داشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو بهش بی محلی کن که جرات نداشته باشه چیزی بهت بگه اگرم بهت بی ادبی کرد یا کاری انجام داد که بدت اومد تند رفتار کن ,بعضی از بچه ها متاسفانه تو خونه تربیت نمیشن ولی جامعه تربیتشون میکنه 

کم کم داره میره توبلوغ نیاز به توجه داره  کتک که اصلا درست نیست. بامشاوره صحبت کنند

خیلی اذیت میکنه ک کتکش میزنن.مثلا من برم خونشون یهو حمله میکنه ب دعوا بنظر خودش شوخیه.ولی واقعا پررو شده.

تو بهش بی محلی کن که جرات نداشته باشه چیزی بهت بگه اگرم بهت بی ادبی کرد یا کاری انجام داد که بدت اوم ...

من الان بخاطر همین‌مسئله دو هفته خونشون نرفتم.

محلشم نمیدم .باز اذیت میکنه.

مامانشم میخنده میگه از دوست داشتنه.

ولی من میفههم کاراش غیرطبیعیه

من الان بخاطر همین‌مسئله دو هفته خونشون نرفتم. محلشم نمیدم .باز اذیت میکنه. مامانشم میخنده میگه از ...

تو تند رفتار کن که بفهمن بهت برخورده دعوتتم کردن بگو بخاطر رفتار فلانی نیام بهتره

تو تند رفتار کن که بفهمن بهت برخورده دعوتتم کردن بگو بخاطر رفتار فلانی نیام بهتره

اینکارا رو میکنم.ولی کلا میخوام یه راه حل روانشناسی برای اینکارش پیدا کنم.

خیلی اذیت میکنه ک کتکش میزنن.مثلا من برم خونشون یهو حمله میکنه ب دعوا بنظر خودش شوخیه.ولی واقعا پررو ...

پدر ومادرش پس نیاز به تربیت دارن

اونا روباید یکی ببره مشاوره😣😣

20 سال پیش حدودا ، یکی ازفامیلای دورمون پسربچه داشت یعنی خدای شیطنت واذیت

لبتسای شسته مادرش و می ریخت روی زمین خاکی میشد 

یا شیشه نوشابه رو تو مهمونی تکون میداد گازش زد بالا و کثیف کاری

یعنی هرکاری میکرد پدرومادرش هیچی نمیگفتن

خب با این بچه وخانواده باید چه کرد؟

برای ارامش روحی رفت وامد رو اگه میشه به حداقل برسونید😣

پدر ومادرش پس نیاز به تربیت دارن اونا روباید یکی ببره مشاوره😣😣  20 سال پیش حدودا ، یک ...

الان چند روزه به همین خاطر نرفتیم.اقام با مامانش قهر کرده.ک جرا همش از جانبداری میکنی.اقام یک هفتست خونه باباس نرفته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز