2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اثر گریه هیچوقت چشم عفونت نمیکنه؟ قی هم کرده چشمت؟ یا فقط متورم و قرمزه؟؟

فقط متورم و شدم خیللی

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خب پس به این عفونت نمیگن عزیزم، یه کم بگذره خوب میشه خودش نگران نباش، اگر احساس سوزش چشم داری قطره ا ...

یه چشمم هست اونیکی نیست اخه🙁

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خب اینجوری قضیه فرق کردش، اگر به خاطر گریه باشه، باید هر دو چشمتون اینطوری میشد، مطمئنی ترشح نداره چ ...

اره نداره یکم میسوزه و متورم شده

پس بهش زمان بده خودش خوب میشه، قطره اشک مصنوعی هم کاملا بی ضرره، بخر بریز چشمت احساس آرامش میکنه، حا ...

تاپیک دوتا قبلمو بخون

تاپیک دوتا قبلمو بخون

خوندم عزیزم، ببین یه مشکل اساسی نامزدت داره که اینجوری برخورد میکنه، رفتارش طبیعی نیستش مگر اینکه یه جاهایی رو شما به نفع خودت سانسور کرده باشی، یه چیزی توی تو هست که اون خوشش نمیادش، برید مشاوره ریشه یابی بکنید قبل اینکه دیر بشه