2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین

106 بازدید | 15 پست

از ساعت ۱۱ با شوهرم دعوام شده آخه قرار بود ساعت ۸ شب بیاد منو با ماشین بگردونه چند روزه هیچ جا نرفتم تو حاملگیم هم افسرده شدم هم از خونمون بدم میاد هم خیلی عصبی و روانی شدم بخدا دست خودم نیست اونم یکذره درک نمیکنه بابا این حاملس بخدا روزی ۲تا شیاف میزنم به یبوست افتادم و دائم از مقعدم خون میاد.پیاده روی هم میترسم بکنم....اصلا درکم نمیکنه پا به پام بحث میکنه قبلا اینجوری نبود نمیدونم چرا الان دومین سریه باهام اینجوری میکنه خیلی عصبیم خیلییی عصبیم خیلی بهم فشار اومده آخه ساعت ۱۱ اومد بخاطر این بود یکی از دوستاش از ساعت ۸ اومده مغازه نشسته بخدا من میترسیدم تو خونه تنهایی داشتم سکته میکردم بچه ها الان گریه امونمو بریده حس میکنم این بچمم منو مثل اون یکی تنها میزاره😭😭😭😭تروخدا برام دعا کنین..به نظرتون بچم میره؟شما هم اینجوری بحث داشتین و عصبی میشدین؟اینجور چیزت بچه رو سقط میکنه؟؟

با اینچیزا بچه سقط نمیشه عزیزم

اما اگر به همین روند ادامه بدی بعد از زایمان هردوتون روزای سختی خواهید داشت 

مردها هم با بارداری و زایمان زناشون به افسردگی بارداری و زایمان رو دچار میشن  دقیقا به همین شکل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این استرسهایی وناراحتی هایی که به خودت وارد میکنی ......

انشالله که چیزی نمیشه یکم ریلکس تر باش اینجور موقع ها کم محلش کن دعوا نکن بگو به درک که نیومد یکم ریلکس تر باش این مردا همینن عوض نمیشن که

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

عزیزم مردا کلا نفهمن. ببخشید اینقدر رک میگم. چون دقیقا زمانی ک ازشون انتظار درک کردن داره ، دقیقا همون لحظه ب نفهم ترین موجود جهان تبدیل میشن. 

من ک حامله بودم خیبلییییی ویارم وحشتناک بود . حالا شوهرم جای اینکه درکم کنه( حالا خیر نخواستیم فقط شر نرسونه) بدون هیچ دلیلی، الکی دعوا راه مینداخت. اصن زندگی رو برام جهنم کرده بود. 

تروخدا عزیزم بخاطر نی نی نازت ، اصلا ب خودت استرس و ناراحتی راه نده. چون مردا همینن ،عوض بشو نیستن. اتفاقا زمانی ک دعواتون میشه خودتو نشون بده ک اصلا برات مهم نیس، بشین تی وی ببین ، ارایش کن. هرکاررررری کن فقط ذهنتو از قضیه ی اصلی دور کن. اینجوری اونو هم بیشتر میچزونی

عزیزم مردا کلا نفهمن. ببخشید اینقدر رک میگم. چون دقیقا زمانی ک ازشون انتظار درک کردن داره ، دقیقا هم ...

باشه چشم حتما فقط الان با این جر و بحثا نینیم سقط میشه خیلی ترس دارم😭

با اینچیزا بچه سقط نمیشه عزیزم اما اگر به همین روند ادامه بدی بعد از زایمان هردوتون روزای سختی خواه ...

خدا خیرت بده داشتم از ترس میمردم دیگه اصلا ولش میکنم بره به درک...واقعا با این چیزا سقط نمیشه؟😭

ن بابا سقط نمیشه فقط یه بچه عصبی تحویل خودت میدی  که آسیبشم بیشتر خودت میبینی تا باباش

دیگه حواسم هست دیگه نمیذارم بهم نزدیک بشه و بخواد اعصابمو بهم بریزه...البته خودمم حیلی عصبی و زود رنج شدم

خدا خیرت بده داشتم از ترس میمردم دیگه اصلا ولش میکنم بره به درک...واقعا با این چیزا سقط نمیشه؟😭

نه جانم 

بیشتر خانما افسردگی این دوران رو تجربه میکنن حساس میشن هرروزگریه میکنن حس دلتنگی الکی مورد توجه نبودن و خیلی چیزای دیگه رو دارن عوامل مهم تر دیگه ای باعث سقط هس اما دلیل نمیشه مواظب روحیه ات نباشی 

مثلا من بخاطر استرس و.... توی بارداری فشاربالا بودم

فشار بالا خطرناکه اما خب... مشکلی برام پیش نیومد اما روزی که فکرنمیکردم عملم باشه جراحم فوری بستریم کرد و نی نی با عجله اومد