2789

حالا من امشب نی نی م نمیدونم چرا کم تحرک شده

۰😭😭

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره منم دو سه روزی بود خیلی کم تحرک بود اما امشب عقده اون چندروزم خالی کرد😂

کاش دیگ این زمستون تموم شه

مردم از استرس

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
اره. داره ووول ميخوره. منم ٢٩ هفتمه. وروجكا. من گاهي ميزنه تووو واژنم ميخوام جيغ بكشم. هي بهش ميگم م ...

اخ خدا😍😍😍😍😂😂😂

وای من مثلا ب پهلو راستم دراز میکشم دقیقا میاد اونجا دخترکه بلا

نفسم هایلین💜

آره بابا.وروجکا از این شیطنتا زیاد دارن.سعی کن یهو از این پهلو به اون پهلو نشی و یهو بلند نشی از سر جات.رو شکمم که به هیچ وجه نخوابی

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
آره بابا.وروجکا از این شیطنتا زیاد دارن.سعی کن یهو از این پهلو به اون پهلو نشی و یهو بلند نشی از سر ...

پس چجوری ازین پهلو ب اون پهلو شم؟ 

چرا خطرناکع؟ 

نفسم هایلین💜
بسلامتی تاریخ زایمانت کیه؟ 

۲ اردیبهشت

اره. داره ووول ميخوره. منم ٢٩ هفتمه. وروجكا. من گاهي ميزنه تووو واژنم ميخوام جيغ بكشم. هي بهش ميگم م ...

الان اونم میگه چشم مامان. قول میدم دیگه این کارو تکرار نکنم😅😅😅 (این حرفای شوهرمه موقعی که با تو دلیم حرف میزنم)

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
بسلامتی

سلامت باشی گلم