2777
2789
عنوان

شمع سازی

162 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

قراره فردا برم کلاس کاردرمنزل شمع سازی ،هزینه اموزش ۵۰هزارتومنه بعد میگن که همه ی لوازم از ما شما باید روزی ۲۰عدد شمع بسازین سر هفته تسویه داریم ،درامد هفتگی ۸۰۰هزارتومن ،به نظرتون بو دارنیست ،موندم چیکار کنم برم نرم ،کسی بوده رفته باشه درامد کسب کرده باشه ،نمیخام وقتمو هدر بدم ،واینکه ازم سواستفاده مالی شه حالا هرچقد ناچیز ،لطفا تجربیاتتونو بگین مرسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره همینش وسوسم کرده

این کلاسای اموزشی هست که میگن فقط پول مواد و میگیرن ،بعد بهتون میگن باید چند نوع شمع درست کنید تا ارزیابی بشه و اگه کارتون خوب بود بهتون کار میدیم ،گولشونو خور من رفتم کلاهبرداری بود شما نرو 

من یبار رفتم که یاد بگیرم برای خودم اینقدر بد یاد میدن هیچی نمی فهمی بعد یه مقدار لوازم کار بهت می فروشن که بری یه تعداد نمونه کار بزنی بیاری براشون میگن اگه اوکی بود و ایراد نداشت قرارداد می بندیم اگه ایراد داشت دوباره باید پول بدی یه جلسه دیگه آموزش ببینی اونجا هم که بودم خیلیا اومده بودن نمونه کار آورده بودن همشون می گفتن ما سه چهار جلسه هی پول دادیم آموزش دیدیم هی کار اوردیم قبول نکردن ایرادای بنی اسرایئلی می گیرن در کل فهمیدم از کار خبری نیست فقط کلک همون ۵۰ تومنه یکی دونفرم الکی می شونن اونجا که مثلا دارن قرارداد می بندن

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
واقعا میشه یکم توضیح بدین ،شمع درست کردین براشون؟؟؟دستمزد ندادن بهتون 

نه گلم من دوره ی ساخت جعبه طلا رفتم پول رو گرفتن وگفت فردا بیا اموزش رفتم اونجا چند نفر دیگه ام بودن ۱ساعت اموزش دادن ودو روز وقت دادن تحویل بدیم کارو رو کار هرکس یه عیبی گذاشتن وفوت وفن رو کامل یاد ندادن بعدها فهمیدم هیچکس رو واسه کار نخواستن واین شگروشون بوده که فقط پول اولیه رو بگیرن

اره همینش وسوسم کرده

منم وسوسهوشدم رفتم اونجایی که ب اصطلاح کار میدادن حتی قراداد کتبی هم مینوشتیم ،که اونجا خداروشکر یکی از خانوما گفت شماها دیگه گول نخورید اینافقط اموزش میدن و اینقدر کارتو پس میفرستن ک خودت بیخیال بشی منم دیدم راست میگه و برگشتم

نه گلم من دوره ی ساخت جعبه طلا رفتم پول رو گرفتن وگفت فردا بیا اموزش رفتم اونجا چند نفر دیگه ام بودن ...

دقیقل همینه ب اسم کار پول میگیرن ولی هیچکسم نمیتونهوبگه کلاهبرداری چون جنبه ی اموزشی داره ،اصلا چرا پول میگیرن ،بقول شوهرم کسی کهوبخاد کار بده پول نمیگیره پول میدع

دقیقل همینه ب اسم کار پول میگیرن ولی هیچکسم نمیتونهوبگه کلاهبرداری چون جنبه ی اموزشی داره ،اصلا چرا ...

اره گلم دقیقا من جاهای زیادی کار کردم ولی یه هفته ی اموزشی نه پول بهم دادن نه پول گرفتن .این قانون کاره که متوجه بشی میتونی از پس کار بربیای یانه

چه همه هم زخم خورده ایم😄

خداروشکر من پول ندادم البته ب من بود میدادم زود باورم ولی شوهرم ماشاالله بچه زرنگ تهرونه منو برد دیدم با چند تا از خانومایی کهوقبلا اومده بودن و پول داده بودن حرف زدم یکی علنا گفت من فک میکردم راست باشه ولی کلاهبرداریه چقدرم ادم اومده بود شهرک اندیشه بود اونجایی که رفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز