2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 28 پست
بخدا دست خودم نیست بعدش یادم میاد چقد دیوونه شدم،یه سال و نیمه بخاطر شوهرم و خانوادم همش دعوا داریم ...

اره شکرخدا من خیلییی خوب شدم من عین شما عصبی میشدم خودمو میزدم شوهرمو میزدم اونقد گریه میکردم که دیگه نا نداشتم متوجه نبودم دچار افسردگی شدم.عزیزم حتمااااا حتماااا از مشاور خانواده و بعدش از روانپزشک وقت بگیر.منکه اونجوری حل کردم الان دعوام با شوهرم به صفر شده.تازه میفهمم زندگی یعنی چی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شکرخدا من خیلییی خوب شدم من عین شما عصبی میشدم خودمو میزدم شوهرمو میزدم اونقد گریه میکردم که دیگ ...

اگه اینطور باشه که حتما میرم،ولی شوهرمم بی تقصیر نیست همش ازخانوادم بد میگه میخواد من باهاشون رو در رو بشم بگم چرا شوهرمنو بیشتر از بقیه دوست ندارین چرا اون کارو کردین تا شوهرم ناراحت بشه ،همه حرفامون شده این چیزا ،بخدا انقد میگه تا من صبرم تموم شه بعد بهم میگه تو مشکل اعصاب داری  

نه..برو مشاور دخترجان...شوهرت خودش میاد حالامیبینی

برام دعا کن حل شه مشکلم،بخدا امشب دیگه خسته شدم ،شوهرم قبل این دعوا واقعا بهترین  بود برام اما حالا فقط حرفش از خانوادمه دیوونم کرده 

بعد طلاق اوضاع بدترم میشه توزندگی زناشویی باید یه وقتایی کوتاه بیای به خاطر بچت جوابشو نده 

فقط مشکلش خانوادمه اصلا دعوای دیگه ای نداشتیم و نداریم خب منم زورم میاد من همیشه تو جمع خانوادگیم تنهام ولی مجبورم میکنه خونه همه فامیلاش با خانوادم برم اصلا درک نمیکنه   

برام دعا کن حل شه مشکلم،بخدا امشب دیگه خسته شدم ،شوهرم قبل این دعوا واقعا بهترین  بود برام اما ...

خودمم هنو درگیرم هز سال 91..اشتی کردن اما هردم میگه مشاورگف مشکل از طرزبرخورد و عکس العمل خانوادش به رفتارهاشه..الان خودشو نشون میده...بایدبافکرو سیاست و راهنمایی ادم کاربلدمثه مشاور و روانشناس رفت جلو..کتاب زنان ونوسی مردان مریخی حتما بخونی...سرچ کن نمونه ش هس

الهی و ربی من لی غیرک
اهمیت نده توعم میخای باهاش نرو تو جمعاشون

با خانوادش تویه ساختمونیم امشب پایین دعوت شدیم من گفتم نمیام شوهرم رفت گفت میایم شب بهش گفتم خودت برو من نمیام انقد گفت مگه خانواده منم مثل مال تو هستن و فحش میدن و دعوا میکنن منم عصبی شدم گفتم مشکل از خودته تو فحش دادی فحش می شنوی تا دیگه من کنترلمو از دست دادم اومد منت کشی کرد و این خواهش کرد بدیم پایین منم رفتم اونجا اونا رو دید  پرو شد باهام بد حرف زد بازم دعوامون شد پسرمم دا میزد توروخدا تمومش کنین الهی بمیرم براش خیلی گناه داره  

اگه اینطور باشه که حتما میرم،ولی شوهرمم بی تقصیر نیست همش ازخانوادم بد میگه میخواد من باهاشون رو در ...

مام اکثر دعوامون سر خانواده بود درکت میکنم اما حتی اگه شوهرت نیومد مشاور تنها برو مردا خیلی سادن کافیه یاد بگیری چجوری در مقابلشون رفتار کنی