2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن اوایل ازداجمون یه کم اینطوری بود ولی نه درحدشوهر شما..کم کم وبعد، با اومدن بچه ها وابستگیش کم ...

بخدا این چیزی نیس...اگه حرفای دلمو بگم باید رمان بنویسم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
پس معذرت

نه عزیزم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بعضی وقتا فک میکنم جزع قوی ترین زنانم😁

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
شوهر منم حرفاشو نگه میداره پیش خواهر برادرش میگه.وای حرصم میگیره

موجودات ناشناخته این😐

فقط کارشون لنگه😷میدونی ک چی میگم😐

پس معذرت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

واسه امضات عزیزم

کاش همیشه خوشحالیتون رو ببینم  ناراحتی شما ناراحتی من هم هست هروقت احساس کردین از حرف هام ناراحت میشید بهم اطلاع بدین من هیچوقت از شما دلخور نمیشم و حرفتون رو به دل نمیگیرم  چون دوست ندارم لذت دوستیمون رو با سوء تفاهم های بیجا عوض کنم  
شما متاهلی؟؟؟

بله

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
مرسی خواهری

قربونت برم

کاش همیشه خوشحالیتون رو ببینم  ناراحتی شما ناراحتی من هم هست هروقت احساس کردین از حرف هام ناراحت میشید بهم اطلاع بدین من هیچوقت از شما دلخور نمیشم و حرفتون رو به دل نمیگیرم  چون دوست ندارم لذت دوستیمون رو با سوء تفاهم های بیجا عوض کنم