نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 عنوان آنفولانزا 125 بازدید | 15 پست انفولانزاگرفتم سرم داره میترکه دکترم رفتم اصلا قرص اثرنمیکنه چیکارکنم؟😞😖 1398/11/25 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بادکنکا عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 723 چایی غلیظ دمکن زنجبیل بریز داخلش زود خوب میشی ازصدتا مسکن بهتره
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 چایی غلیظ دمکن زنجبیل بریز داخلش زود خوب میشی ازصدتا مسکن بهتره زنجبیل ندارم توخونه گلوموانگارباچاقوزدن اینقدردردمیکنه
fatemezahra_ashkan عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1752 آب جوش ۱ لیوان آب لیمو ( اگه لیمو ترش تازه باشه بهتره ) یه قاشق غذاخوری یا نصفشعسل یک تا دو قاشق غذا خوریقاطی کن همه رو بخور
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 آب جوش ۱ لیوان آب لیمو ( اگه لیمو ترش تازه باشه بهتره ) یه قاشق غذاخوری یا نصفش عسل یک تا دو ... مرسی امتحان میکنم حتما
fatemezahra_ashkan عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1752 زنجبیل ندارم توخونه گلوموانگارباچاقوزدن اینقدردردمیکنه اگه گلو درد داری صبر کن خوب بشه بعدش درمان خانگی انجام بدهچون عفونت گلو داری شاید درمان خانگی خیلی فعلا مناسب نباشهفعلا آب نمک قرقره کن با چایی زیاد بخور کلا چیزای گرم مثل سوپ داغ و آبپز بخور
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 اگه گلو درد داری صبر کن خوب بشه بعدش درمان خانگی انجام بده چون عفونت گلو داری شاید درمان خانگی خیلی ... ممنون عزیزم تب هم دارم یعنی گلوم عفونت داره آخه دکترانتی بیوتیک نداد
fatemezahra_ashkan عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1752 مرسی امتحان میکنم حتما فقط خواهرجون من نمیدونستم گلو درد داریاینی که گفتم واسه سرماخوردگیه نمیدونم تو شرایط گلو درد مصرفش خوبه یا نهولی واسه سرما خوردگی خوبه
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 فقط خواهرجون من نمیدونستم گلو درد داری اینی که گفتم واسه سرماخوردگیه نمیدونم تو شرایط گلو درد مصرفش ... صد رحمت به سرماخوردگی انفولانزاآدمو داغون میکنه من هرسال میگیرم تواین دوروز داغون شدم
fatemezahra_ashkan عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1752 ممنون عزیزم تب هم دارم یعنی گلوم عفونت داره آخه دکترانتی بیوتیک نداد بهترین کار کردباور کن آنتی بیوتیک فقط ضرر هستبزار بیماریت دوره خودشو طی کنهالان تحمل کنی بهتره تا اینکه بعدا برات مشکل پیش بیاد
fatemezahra_ashkan عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1752 صد رحمت به سرماخوردگی انفولانزاآدمو داغون میکنه من هرسال میگیرم تواین دوروز داغون شدم کلا ویروسه و دوره داره داروها فقط تسکین دهنده هست و خوب شدنت کمکی نمیکنهآنفولانزا و سرما ویروس هستن و دوره دارن باید دوره شون کامل بشهولی واسه گرفتی بینی اگه پونه و ریحان داری بو کن هم آرومت میکنه هم راه بینیو باز میکنه
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 کلا ویروسه و دوره داره داروها فقط تسکین دهنده هست و خوب شدنت کمکی نمیکنه آنفولانزا و سرما وی ... جالبه بینی ام اصلا نگرفته فقط گلومو سرم خیلی دردمیکنه دستت دردنکنه امدی توتایپکم جواب دادی 😘
fatemezahra_ashkan عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1752 جالبه بینی ام اصلا نگرفته فقط گلومو سرم خیلی دردمیکنه دستت دردنکنه امدی توتایپکم جواب دادی 😘 فدات بشم گلمبینیت الان نمیگیره که گلو درد خوب شد آبریزش شروع میشهمن اینطوریم همیشه گلو دردم خوب شد آبریزش شروع میشه و بعد از درد گلو بدترین مرحله سرما هستفداتشم وظیفه م بود ان شاءالله رود خوب بشی خواهرجون