psyzainab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 706 عنوان حاملگی 108 بازدید | 7 پست دوستان من الان دو ماه پریود نشدم يعني ماه قبل فقط لک دیدم وبی بی چک زدم منفی بود وتو اقدامم الان دو روز عقب افتاده پریودم، یک هفته سینم خیلی درد میکرد وووو کیست وتنبلی هم ندارم، کلی هم زعفرون وهر چی بگید خوردم بنظرتون چیکار کنم دکترم رفتم گفت صبر کن 1398/11/25 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمینااا عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 418 اگه اقدامی که نباید به هییییچ وجه زعفرون بخوری زعفران از چیرایی که فوری بچه رو سقط میکنهمنم سه چهار ماه قبل از حاملگیم که اقدام بودم پریودم عقب میوفتاد پنج روز بعد ده روز منم دیگه خیالم راحت بود گفتم این ماهم حتما میشم که نشدم 🤣
psyzainab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 706 اگه اقدامی که نباید به هییییچ وجه زعفرون بخوری زعفران از چیرایی که فوری بچه رو سقط میکنه منم سه چها ... يعني بعد سه چهار ماه حامله شدی، خب چون پریود نشدم گفتم زعفرون بخورم ولی بازهم نشدم😁
smr_queen عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 806 باشه ولی آخرش چی میشه 🙄 ایشالا که خیره من همیشه پریودیام منظم بوده همیشه زودتر میشدم ولی دیرتر محال بود این ماه عقب انداختم ولی صبر کردم یکم بگذره بعد برم آزمایش به نظرم شما هم صبر کن من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
سمینااا عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 418 يعني بعد سه چهار ماه حامله شدی، خب چون پریود نشدم گفتم زعفرون بخورم ولی بازهم نشدم😁 نه در کل بعد از ۸ ماه اقدام حامله شدممنظورم اینه که هر ماه پریودام عقب جلو میکرد منظم نبود