2777
2789
عنوان

دلم میشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میزدی تو دهنش..خودتو ناراحت نکن ارزش ندارن

از عمد میگه؟ میدونی از خوشحالی کسی ناراحت و از ناراحتی کسی خوشحال میشه خدا همه واسش هیچ وقت وسیله نمیکنن

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
تو دهن خاله ی سصت ساله!؟  یکم زشت نیست؟؟

اخه دل شکستن زشت نی😢

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
یعنی با منظور میگه؟جنسش خیلی خورده شیشه داره😭

من شناختی ک ازش ندارم عزیزم 😔 ولی خوب خودت میگی خورده شیشه داره .. پس حتما منظور هم داره چی بگم دلت اروم بشع😞😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
از عمد میگه؟ میدونی از خوشحالی کسی ناراحت و از ناراحتی کسی خوشحال میشه خدا همه واسش هیچ وقت وسیله نم ...

بزا بگه..عمد یا غیر عمد..بیخیال..عقل نداره راحته

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

یکی از فامیل های نزدیک شوهرم که هیچ ربطی به خانوادش نداره واصلا رفت وامد صمیمی نداریم تو مراسمی من رو دید وگفت عزیزم خواهرت دوساله عروسی کرده اونم مثل تو نازاست.انقد دلم شکست پنج سالی بود تلاش میکردم اما نمیشد یا سقط یا ...خلاصه تا صبح گریه کردم وضجه زدم.از اون تاریخ سه سال گذشت که پسرم رو باردار شدم وخداروشکر دارمش اما هیچ وقت نتونستم اون فرد رو ببخشم وواقعا با اینکه کینه ای نیستم وهمیشه موقع دیدار بهش احترام میذارم از درون میخوام خفش کنم.آدم باید حرف رو تو دهنش مزه مزه کنه.ولشون کن خدا بهت یه نی نی بده کیفش رو ببری بسپاربه خودش که قادر مطلقِ.

هرچیز که درجستن آنی ،آنی عزیزم
یکی از فامیل های نزدیک شوهرم که هیچ ربطی به خانوادش نداره واصلا رفت وامد صمیمی نداریم تو مراسمی من ر ...

این خالم خیلی دلمو شکسته

به معنای واقعی دشمنه ازش نمیگزرم

من شناختی ک ازش ندارم عزیزم 😔 ولی خوب خودت میگی خورده شیشه داره .. پس حتما منظور هم داره چی بگم دلت ...

یبار تبلیغ گهواره بود تی وی فامیلمون گفت انشالله بچه دار شدی بخری برا بچت خالم گفت اره حالا ایشالله بچه دار بشه

این خالم خیلی دلمو شکسته به معنای واقعی دشمنه ازش نمیگزرم

خدا الان تو قلبتِ.میفهممت منم خیلی حرف شنیدم ازهمه جز خانواده خودم وشوهرم.دوست جون جونیم اما فقط از خودش خواستم الاهی که توام زودتر به حاجتت برسی.ولش کن الان برو یکم ذکر بگو مخصوصا الله اکبر آرومت میکنه

هرچیز که درجستن آنی ،آنی عزیزم