2777
2789
عنوان

دلم میشکنه

343 بازدید | 36 پست

من شش ساله بچه میخایم نشده بعد امشب با خاله ها حرف از اینکه تولد بچهای فامیل میریم کادو میدیم تا بچه دار نشیم فعلا برامون نمیارن بعد خاله بزرگم که ۶۰سالشه گفت اره جاری من (جاریش اصلا بچه دار نشدن و پیرن )اونروزا همینو میگفت میگفت میبریم نمیارن برامون اصلا شرایط روحی منو درک نمیکنن الانم ک همه میگن ناباروری نیست کلا اینجوری زیاد دلمو شکسته😥

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزدی تو دهنش..خودتو ناراحت نکن ارزش ندارن

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

عزیزم انشاالله که خدا کمکت کنه و دامنت سبز بشه

به نظرم‌۶ سال زمان زیادی نیست که بخوایدکلا ناامید بشی اینقدر در مورد این موضوع معجزه دیدم که واقعا ناامیدی رو بیهوده میدونم

به خدا بسپار کارتو هر چی خیرته

شاد بشی انشاالله

چرای چشمای پروفایلت قرمزه؟

کرونا گرفته

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
عزیزم انشالله به زودی بیای خبر بارداریتو بهمون بدی ولی حرف دیگرانم برات مهم نباشه توکل کن به خدا💋💋 ...

نمیشه وقتی شرایط بد باشه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
یعنی با منظور میگه؟جنسش خیلی خورده شیشه داره😭

حتی فکرشم نکن