2777
2789
عنوان

دلم گرفت !🙋‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 119 پست
سلام‌یاسمن بانو شما خوشحال به نظر میرسید. چی گرفتین اونوقت؟!!!!!😏

سلام گلم😘 شاید باورت نشه الان انقدر عصبانیم از زور عصبانیت دارم میخندم 😂از دست دخترم و باباش😧

کادو هم فردا قراره پدر و دختری منو سوپرایز کنن 😃

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تعریفی ندارم براش !

فکر هم کردم ها الان 

ولی قلم و ذهنم از تعریفش عاجز شد.

شما میدونید بگین بدونیم واقعا.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
نه..مگه قراره همه بفهمن..یعنی تاحالا به خودتون کادو ندادین؟😃 من هروقت کار خوبی کنم برا خودم جایزه م ...

ن والا من ک ندادم  

کار جالبیه ها خخ 

زیاد اهل ارایش نیستم  من پول گیرم بیاد میرم سراغ شال  

حـال مـن خـوب اسـت ......خـوب را مـعنـا کنیـد.....
خرس هم نشد.یه شاخه گل

بله اینم میشه .... ولی هر چیزی میشه خرید ...

اصل اونه که یه گل رو کی به کی تقدیم کنه ! 

من نمیتونم که گل رو بگیرم و بخودم کادو بدم خخخخ 

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
من تعریفی ندارم براش ! فکر هم کردم ها الان  ولی قلم و ذهنم از تعریفش عاجز شد. شما میدونید بگ ...

هر وقت تعریف درستی ازش پیدا کردی حتما بگو؟

من فقط می دونم وقتی پای دل بیاد وسط واویلاسسسسست

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
چرا عصبانی؟؟؟ به قیافتون نمیاد!!! به مام بگین پس🤭

خونه رو بهم ریختن جمع هم نمیکنن تنبلا😠

اوه ندیدین وقتی عصبانی میشم اهل بیت دنبال سوراخ موش میگردن از ترس😎🙈

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
زندگی باید کرد گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه با سوسوی امیدی کم رنگ زندگی بای ...

چه زیباست این ...ممنونم ازتون.

گاه با یک گل سرخ

گاه با یک دل تنگ 

ن والا من ک ندادم   کار جالبیه ها خخ  زیاد اهل ارایش نیستم  من پول گیرم بیاد میرم س ...

خیلی خوبه اصلا انقدر روحیه میگیری..حتما امتحان کن.هرچیزی که دوست داری حتی شده یه غذای خوب..من تازه با خودم حرفم میزنم..میگم یاسی خانومی این هدیه به پاس فلان کار خوب شما بهتون تعلق میگیره😂😂اوضاع م خرابه نه😳😳😳😂😂

بله اینم میشه .... ولی هر چیزی میشه خرید ... اصل اونه که یه گل رو کی به کی تقدیم کنه !  من نم ...

ای بابا دل که بگیره با هیچی آروم نمیشه ☹☹

باز ما خانوما یکم گریه میکنیم سبک میشیم.