2777
2789
خدایی اگه این مناسبت ها بخواد از هم دورمون کنه نباشه که بهتره ! اینهمه تاپیک ولنتاین میزنن که دعواشو ...

خب اخه مت زنا خیلی گنااه داریم سال تا سال کادویی بخودمون نمیبینیم مناسبتاهم ک هیچی..پس چیکار کنیم.☹☹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر درست گفتی  آفرین واقعا دلم گرفته ولی حرفت باعث شد یکم فکر کنم و حالم بهتر بشه

خوشحالم عزیزم 💗 این مناسبت ها بهانه ان وگرنه هر روزمون میتونه روز عشق باشه ،تا وقتی هست ازکنار شوهرت بودن لذت ببر ....
خیلیا هستن که شوهرشون کل هفته رو از صبح تا شب خونه نیست ،حتی روزای تعطیل ...

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

دختر خوب ما مشکلی داریم که من اصلا نمی تونم بگم.. هیچ وقت به ظاهر زندگی دیگران نگاه نکن

عزیزم انشالله ک مشکلت برطرف بشه..توام دعا کن شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد 😍❤

خب اخه مت زنا خیلی گنااه داریم سال تا سال کادویی بخودمون نمیبینیم مناسبتاهم ک هیچی..پس چیکار کنیم.☹☹

عزیزم ، وقتی شوهرت بلد نیست خودت برا خودت بخر ، یا باید بحث و دعوا راه بندازی یا یه جوری این روزو برای خودت شاد و مفرح کنی 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

عزیزم ، وقتی شوهرت بلد نیست خودت برا خودت بخر ، یا باید بحث و دعوا راه بندازی یا یه جوری این روزو بر ...

بلده روزایی ک پول داشته باشه خیلی برام خرج میکنه ی مدت بیکاره 😭😭