2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 28 پست
عزیز الان تو سایت دیدم ایشون برای بزرگسالانه دختر من ۴ سالشه

آره فوق گوارش بزرگساله. ولی در زمینه اطفال هم کارشون خیلی خوبه.

من حدس میزنم بیماری کوچولوتون IBD یا همون بیماری التهابی روده باشه، که خب درمان و پیگیریش نسبتا سخته.

فوق گوارش اطفال خانم دکتر نخعی هم هستن. ایشونم کارشون خیلی خوبه. ولی خب من به چشمم دیدم چقدر دکتر سهراب پور در این زمینه عالیه کارشون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره فوق گوارش بزرگساله. ولی در زمینه اطفال هم کارشون خیلی خوبه. من حدس میزنم بیماری کوچولوتون IBD ی ...

بعله اینجام تشخیص ای بی دی یا ای بی اس دادن بعضیام الرژی نهایت اینجام قطعا گفتن کولونوسکوپی ک من ترجیح دادم تهران انجام بدم.مراحل درمانم تهران ادامه بدم.

خدایا خودت میدونی خودت میتونی 
آره فوق گوارش بزرگساله. ولی در زمینه اطفال هم کارشون خیلی خوبه. من حدس میزنم بیماری کوچولوتون IBD ی ...

اخه چرا بچه ب این کوچیکی همچین مشکلی خدا میدونه هنوز انقدی شده حتی لواشک پفک چیپس مرغ روز ب خورد بچه ندادم همش محلیروزطبیعی ولی بدتر شده انگار 

اخه چرا بچه ب این کوچیکی همچین مشکلی خدا میدونه هنوز انقدی شده حتی لواشک پفک چیپس مرغ روز ب خورد بچه ...

خیلی به چیز خاصی ربط نداره.

نگران نباشید. درمان پذیره.

فقط هر دکتری که انتخاب کردین، قشنگ تا آخر با همون دکتر پیش برین. یعنی دست به دست نشه بچه. 

الان تشخیص که بدن، دارو شروع میکنن قشنگ میشه مثل روز اول. نگرانی نداره.

خیلی به چیز خاصی ربط نداره. نگران نباشید. درمان پذیره. فقط هر دکتری که انتخاب کردین، قشنگ تا آخر ب ...

باباشم دقیقا همین مشکلو داره.ولی اون بررسی شده نتیجه شده ای بی اس

من تهران نیستم. ولی تهران درس خوندم. چرا، خیلی خوبه. به اسم کسیو نمیشناسم اونجا. همینکه با یه نفر پ ...

ممنونم روحیه گرفتم همش حس میکنم کشتارگاهه.حس میکنم دارم بچمو میبرم ک سرش بلا بیارن 

نه بابا. خوبه. نگران نباشین اصلا. دارو میدن اولش، هیچی نمیفهمه بچه.

خودم دوبار انجام دادم دقیقا میدونم چطوری ولی خودم خصوصی انجام دادم.بازم ممنون ازتون وقت گذاشتین