2777
2789
عنوان

سونوی ان تی

125 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من امروز سونوی ان تی داشتم، شکر خدا دکتر گفت خوبه سالمه، خیلی عجله داشت سرش شلوغ بود جنسیتو بم نگفت... 13 هفته امه! 

قرص ویتامین ب6 و فولیک اسید 1 میلی دارم میخورم... اصلا بهم چیزی نگفت که برم مطب یا نه، جواب غربالگریم 30 ام میاد، باید بعد ببرمش پیش دکترم؟ برا تعیین جنسیت کی باید برم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم جوابشو ببر پیش دکترت. واس تعیین جنسیت هم توی شونزده هفته بری قطعا مشخص میشه

یعنی 16 هفته حتما بهم میگه؟ خیلی دوست دارم تا قبل از عید مشخص بشه جنسیتش

صبرکن جواب ازمایشت بیاد باهم ببر پیش دکترت. منم ان تی جنسیت نگفت. اینجا‌میگن اگر نگن یعنی دختره!

من تو سونوی ان تی خودم با چشمام کاملا لای پاهاش یه چیزایی دیدم!!! گفتم اقای دکتر پسره گفت نه کی گفته؟ گفتم پس چیه؟ گفت الان اصلا نمیگم جنسیتو چون الان خیلی کوچیکه و مشخص نمیشه. بنده خدا راستم میگفت چون فینگیلیم دختره نمیدونم اونا چی بودن تو سونوی ان تی😅😅

صبرکن جواب ازمایشت بیاد باهم ببر پیش دکترت. منم ان تی جنسیت نگفت. اینجا‌میگن اگر نگن یعنی دختره!

یعنی چه میگن اگر نگن دختره؟ 

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

یعنی 16 هفته حتما بهم میگه؟ خیلی دوست دارم تا قبل از عید مشخص بشه جنسیتش

من پیش دکتر صدری تو سیدخندان رفتم همون دوازده هفته بهم گفت احتمالا دختر. توی تعیین جنسیت خیلی کارش خوبه. شماهم اگر عجله داری برو پیش یه دکتری که تعیین جنسیتش خوبه. آره مطمعنم که تو ۱۶ هفته مشخص میشه