2777
2789
عنوان

ولنتاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 131 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هرجا جلو ضررر بگیری منفعته اون الان واس دیدنت کلی باید ذوق داشته باشه نه اینکه بهونه خستگی بیاره

من پارسال شب عید شبانه روز کار میکردم جوری که ۲ ساعت میخوابیدم ولی میرفتم میدیدمش با پای شکسته هر روز میرفتم ولی این خیلی بی تفاوته

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
اره والا قرار ولنتاین و جمع کنن از بالا فتوا اومده مغازه هایی که همه جنساشون برا ولنتاینه رو جمع کنن ...

خخخ چ جمع کنن چ نکنن ک فرقی ب حال ما نداره... ما تو خونمون ولنتاین نداریم جفتمون ب این نتیجه رسیدیم😂

نه عقدم فقط بخاطر کارم محل زندگیم ازشون دوره خب ادم باید دلش به خانواده ش گرم باشه خب

خب باهاشون صحبت کن 

اذیت میشی که

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
خب باهاشون صحبت کن  اذیت میشی که

کلا از ادمی که خواهر و برادرهاش حاضر نیستن تو عروسی بچه هاش شرکت کنن چه انتظاری داری؟؟

هروقت رفتم یا حقوقم رو میخواست یا تحقیرم کرد.

جالبه پول مفت دوست داره و فکر نمیکنه منم خرج ددارم وگرنه من از پنجم دبستان یادمه سر کار نرفت و نشست خونه(وضعش خوبه کلا میراث خوبی بهش رسیده)

منم کم میرم برای دیدن مامانم فقط.

ولی بیچاره شوهرم.وقتی میخواد برای خودش تفریح کنه من یکجوری میشم چون جایی ندارم که برم

اونم فکر میکنه حسودی میکنم.نگو از تنهایب