2777
2789
عنوان

ولنتاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 131 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر چند سالته؟ من 19سالمه امسالم عقد کردیم 4سالم دوست بودیم ینی این چهارمین ولنتاینه ک باهمیم ...

۲۲ 

چه دلخوشی آخه همه مزه عشق و دوستی به این چیزاشه 

پس فردام‌ازدواج‌میکنن سالگرد یادشون میره

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
دیگه جیزیه که مد شده

گلم هرچیزی ک مد بشه رو ک نباید انجام داد اونم با این آقایونی ک اصلا بهش اهمبت نمیدن والا بهتره ما خانومام اینو قبول کنیم ک مردا تواین زمینه زیادی بی ذوقن البته ب اقایون سایت برنخوره ها😅🎈

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
اصلا مرد چیه کاش وجود نداشتن

والا بخدا بعضی وقتا اینقد عاشقشم که حس میکنم از من عاجزتر نیس بعضی وقتا هم اینقد از دستش عصبی میشم دلم میخاد موهاشو بکشم و بزنمش 😑 دیوونه میکنن آدم رو

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...

بیخیال

کلا مردها اینجورین

البته چون از قبل قرار گذاشتین کارش زشت بوده.

ولی اگر کلا خوبه ففط یکذره ناز کن

من رو چی میگین؟؟

شوهرم خوبه ولی حس میکنم چون خیلی بی کسم آخر از دستم خسته میشه.

شوهرم حق داره با دوست هاش مسافرت و بیرون اینا بره ولی من اگر اون نباشه دیگه هیچ جا ندارم که برم.

بابام فکر میکنه دختر که عقد کرد باید انداختش دور و یک ریال هم خرجش نکرد.

روم هم نمیشه به شوهرم بگم.اگر بگم درکم میکنه ولی بی ارزش میشم.

گلم هرچیزی ک مد بشه رو ک نباید انجام داد اونم با این آقایونی ک اصلا بهش اهمبت نمیدن والا بهتره ما خا ...

خیلی بی ذوقن

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس