2777
2789
عنوان

ولنتاین😔

933 بازدید | 131 پست

2 ساعت موهامو درست کردم آرایش کردم لباسامو حاضر کردم که بیاد دنبالم یهوگفت خستم امروز نمیام پیشت 

یعنی بعد ۸ سال منی که کادوم ازت نخواستم ارزش نداشتم روز عشق پیشم باشی

دلم شکست

باهام از قصد دعوا کرد 

😔

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بی احساس

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خدایا ینی میشه این ولنتاین تموم بشه؟؟؟ 😂😂 صبح تا حالا شمردم 30 40 تا تاپیک ولنتاین زدن

😑😶

تموم شه این ولنتاین کوفتی که همه رو انداخته به جون هم😤😤

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
خدایا ینی میشه این ولنتاین تموم بشه؟؟؟ 😂😂 صبح تا حالا شمردم 30 40 تا تاپیک ولنتاین زدن

اره والا افسردگی گرفتیم 😂😂😂😂😂😂😁

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اووووو ولش کن بابا شوه. منم اومد خونه گفت ااااااا امشب شب ولنتاینه ؟همین چکار کنم ب ی ورم 

خب میدونست آخه من حاضر شدم