2777
2789
عنوان

من حساسم آیا؟

80 بازدید | 12 پست

قضیه اینه که من تک عروسم و دوتا خواهرشوهر دارم و شهر غریبم ازدواج کردم و طبقه پایین مادرشوهرم اینا زندگی میکنم...خواهرشوهرام دوتایی خیلی باهم جورن و همه جا میرن و اصلا منو آدم حساب نمیکنن با اینکه میدونن من تنهام و شوهرم نمیزاره تنها بیرون برم..خب منم فقط ظاهر دارم وگرنه چشم دیدنشونو ندارم..این قضیه ناراحتم میکنه،مخصوصا خواهرشوهر کوچیکم  که مجرده خیلی حسودی میکنه و از قصد میخواد منو حرص بده..خواستم به اونایی که تک عروس دارن بگم هوای عروستونو داشته باشین 

بیخیالشون شو من که اصلا باهاشون هیچ جا نمیرم بهم بگن هم نمیرم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیرم دیگه خوشم نمیاد ازشون ..زندگی آدمو به باد میدن

پس ناراحت نباش دختر خوب

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خوب اون‌دوتا خواهرن  طبیعیه باهم‌جورتر باشن من بودم والا با خواهرشوهر بیرون‌نمیرفتم‌چیه‌بابا

خب من خواهر ندارم شهر غریبم..من اگه خودم بودم هوای عروسمونو داشتم ،اسیر که نیاوردیم 

بعضی از مردا زن میگیرن یا اثیر میبرن مثل اینکه زن بگه منم آشپزی خونه داری نمی کنم یعنی چی تنها نرو ...

میگه هرجا میخوای بری خودم میبرمت ...دارم دنبال کار میگردم که حداقل کار پیدا کنم تا از دست کارای اینا دیوونه نشم