2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

88 بازدید | 8 پست

سلام دوستان۳۵ سالمه ۲۶ آذر تاریخ پریودی بوده دوره پریودما ۲۸ روزه و خیلی کمه درحد ۳ روز ۲۵ دی بیبی چک ژدم اول منفی بود بعد از چند ساعت مثبت شد یه خط خیلی کم رنگ رفتم آز مایش بتا دادم ۲۰۰ بود ۲۹ رفتم پیش دکتر خودم ازمایش بتا مجدد دادم ۳۵۰ بود سونو واژینال هم دادم چیزی دیده نشد دکتر گفت سه روز بعد دوباره ازمایش بتا بدم اگر تساعدی رفت بالا که هیچی اگرم نرفت خارج رحمی ۲/ بهمن ازمایش بتا دادم ۱۵۲۳ که گفتن بارداری روزر۸ بهمن یه لک بینی قهوه ای کم رنگ داشتم سریع رفتم پیش دکتر سونو واژینال کرد گفت ساک حاملگی تشکیل شده ۱۵ ملی هست قرار شد دوهفته دیگه برای سونو باز برم ۲۲ بهمن رفتم ساک شده بود ۱۷بود و نوشته بود ناحیه اکوزنیک به ابعا ۱۴ ملیمتر در ساک حاملگی و پالس ضعیف مشهودداست و ازمایش بتا دادم مجدد ۱۰۰۰۰ بود و گفتن بارداری پوچه خیلی نگرانم شاید جواب دقیق و درست شما هرچند که نگران کننده باشه منو از نگرانی دربیاره چون به من اصلا جواب درستی نداده دکترو اینکه من از شیاف اکتوژست ۴۰۰ استفاده میکنم و اناکساپارین ۴۰۰ تزریق شکمی و جز اون یه قطره خونریزی دیگه خونریزی نداشتم

ضعیفی دیگه ..منم مث توشدم ..خدارو شکر که خارج رحمی نیس ...بچه نداری؟ازمایش ذخیرهذتخمک دادی؟

نه خارج رحمی نیست نمی دونم چرا اینجوری میشه دوسال پیشم اینحوری شدم بعد دوسالرتلاش بازهم یه وضعیت جدید دیگه از دادم ذخیره تخمکم دکترم گفت عالیه با وحود سنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان