2777
2789
عنوان

بی حوصلگی همسر

252 بازدید | 21 پست

وقتی پول نداره همه چیش میریزه با هم بی حوصله و بداخلاق و بددهن .‌اصلا نمیشه باش حرف زد ...هیچ تو کار شانس نمیاره پی هرکاری میره نمیشه ..رزقش کمه کلا...من اصنبش گیر نمیدم و قانعم چون چاره ای ندارم اما امروز برمیگرده میگه دیدی فلان هنرپیشه چه خوشکل بود چشاش میخواس حرص منودربیاره..اولش جا خوردم چون این مدلی اصنحرف نمی زد بعدم متاسف شدم براخودم که چه بچه گونه حرف میزنه ورفتارمیکنه ..عوض تشکرشه ازمن که این قدر ابرومندانه دارم‌زندگیش میچرخونم

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی چشم و رو

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

چرا آجی چیکار میکنه؟ 

کلا طلبکار و احساس میکنه من خوشبخت ترین زن عالم کرده چهار سال با اعتیادش پدرم‌درآورد بعدش الان نزدیک یکساله ترک کرده پررو تو‌چشمای من‌نگاه میکنه میگه مگه برای من چیکار کردی🤐🤐

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

من دعوا نمیکنم چون خونه پدری ندارم بخوام حداقل برم قعر براچندروز چون دلم ازش خیلی خیلی  پره ولی چاره ای نیست میکشم به دلم

ب واس من نمیرسه

نه نه سخت در اشتباهی شوهر من‌ندیدی تو من‌مطمئن هستم رتبه اول داره فکر کن چهارسال پدر من با اعتیاد درآورد دوبار ترکش دادم هزار جور بلا روی من درآورد الان یکساله ترک کرده به من میگه مگه تو برای من چیکار کردی من خیلی مرد خوبیم تو خوشبخت کردم🤐🤐🤐

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

۱۳یاله باش زندگی میکنم یه بار نگفته بیا این پول برای تو برو خرید کن ..بی چشم رو این جواب صبوریم و تحمل کردن بی پولیاشه