#چالش۱۴
اولین مسافرت منو همسرم قشم بود که با خانواده من میرفتیم...با ی تور خیلی شیک هم رفتیم که واسه هتل اتاق جدا گرفته بودیم ...من و همسرم ی اتاق و خانوادم اتاق دیگه..
من و همسرم صبحی که میخواستیم حرکت کنیم به سمت قشم وسایلمونو که جمع کرده بودیم بردیم خونه مامانم اینا...
دیگه ظهر ماشین حرکت میکرد و من و همسرم پیش هم نشسته بودیم دیگه تا اونجا آهنگ گوش میدادیم فیلم میدیدم میوه پوست میکندم واسه همسرم ی وقتایی شیطونی میکردم😊یکم سرشو بغلم گرفتم لالا کنه و اینا
رسیدیم هتل ی دل سیرم با همسرم خوابیدم😃بعدم دیگه پا شدیم رفتیم درگهان واسه خرید😍همسر عزیزم کل پولاشو جمع کرده بود واسه خرید من😁اونجا تو پاساژا هر چی به چشم میومد میخردیم همسرمم کلی عطر و لباس و کت اینجور چیزا خرید😃روز اولی هر چی تو سلیقمون بود زود پیدا شد خدا رو شکر 😆خلاصه که همش در حال خرید بودیم ...
بعدم من جزایر ناز و دلفین ها رو دیده بودم ولی دوباره با همسرم رفتین دیدیم با همسرم کلی بیشتر حال میداد😍تو قایق هم همش دست همسرمو گرفته بودم جاهایی که میترسیدم دستشو فشار میدادم🤣دستش دیگه له شده بود 🤗🤣
دیگه همش یا با همسرم میخوردیم یا میرفتیم خرید یا میخوابیدیم😃
پارک زیتون و پارک کرکدیل ها
دیگه هی میرفتیم لب دریا😍همسرم در گوشم برام شعر میخوند ی وقتاییم دیوونه میشد میگفت (اسمم)+عاشقتم هی دستم میزاشتم جلو دهنش که داد نزنه باز داد میزد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشق این دیوونگیاشم😍😍😍
دست همو میگرفتیم تو ساحل هی بدو بدو میکردیم
همسرم واسه سفر رفتن عالیه 😍همه هم میگن