# روز اول💙
ظاهر:
😊مشخصات همسر عزیزم😍ظاهرش:خب همسر عزیزم قدش بلنده یعنی بین 180 تا 190 بعدش وزنش 85 خوشبختانه ورزشکاره😊چشمای قشنگش عسلی و درشته🤩پوستش سفیده و موهاش قهوه ای روشنه جنسشم که مجعد🙃به به....همیشه یه ته ریش مرتب رو صورتش داره ...صورتش گرده..خط ریشش همیشه مرتبه...خب تیپش رو بگم، عشقم تیپش اسپرت هس و چون مدیر عامله اکثرا کت و شلوار میپوشه 😚همیشه لباساش خط اتو داره ..خیلی هم با پرستیژ هس..اخلاق و شخصیت:خب همسر عزیزم خیلی خوش اخلاق هس...صادق و درستکار هست...خیلی مهربونه و مودب...و خیلی ادم اروم و ارامش دهنده ای هس البته خیلی سرزنده و اهل بگو و بخند هم هس و برون گرا ...روابط اجتماعی بالایی داره... همیشه صلح طلب هس و خیلی صبور هست البته یکم مغرور هس...وفادار هس...فابل اعتماد هست...خانواده دوست هس ..به خانوادش هم خیلی اهمیت میده ولی الویت اولش همسرش و بچه اش هس🌹توی صحبت کردن هم خیلی با ملاحضه هس و حواسش هس که کسی نرنجه و پیش همه محبوب هس😊البته فقط عشق خودم هس...
عقاید و باورها:همسر عزیزم خیلی با ایمان و مومن هس...مثل خودم عاشق خداست😊..اهل نماز اول وقت و روزه هس...به حلال و حرام بشدت حساس هست...شیعه دوازده امامی هس و الگوی من در دینداری😍اهل کمک کردن به مردمه ...باورهام خیلی بهم نزدیکه انگار یک روح در دوجسمیم 💙باورمون اینه مهمترین هدف زندگیمون اینه که دست در دست هم به خدا نزدیک تر بشیم و حدود الهی رو همیشه رعایت کنیم ..تحصیلات:همسر عزیزم دکترای عمران رو از دانشگاه صنعتی شریف داره...خیلی باهوش هست😊فقط نگین پز میده ها😑😑😑البته دوتام کارشناسی دیگه داره🙃یکیش معماری هس و یکیش روانشناسی بخاطر همونه که بلده باهام چجوری رفتار کنه دقیقا...شغل و درآمد:مدیر عامل یه شرکت ساخت و ساز بزرگ در تهران هست که پروژهای بزرگی هم انجام میدن خدارو صد هزار مرتبه شکر وضعمون خیلی خوب هس خداروشکر ماشینمون یه لندکروز سفید خوشگله و یه خونه ۱۵۰ متری تو یه محله خوب داریم
تفریحات و سرگرمی ها:خب هممسر عزیزم و من خیلی اهل مسافرت هستیم و حداقل سالی دوبار سفر خارجی داریم البته عاشق جنگهای شمالیم هر ماه حتما باید بریم شمال البته سفرهای مذهبی هم تو برنامه حتما داریم ..به جز مسافرت اهل کوهنوردی هم هس ماهی یه بارم میریم کوه نوردی..عاشق رستوران گردی هم هستیم البته گاهی با دوستامون میریم چون اونام خیلی خوش مشرب هستن و بهمون خوش میگذره...تو خونه هم که یه باشگاه کوچولو داریم گاهی فیتنس کار میکنیم..شبها هم که سریال تماشا میکنیم و گاهی بازی میکنیم😇موقع خواب هم حتما چند صفحه کتاب میخونیمعادت ها:خب ما دوتا عادتای خوب زیادی داریم...اینکه سعی میکنیم که همدیگرو به هر بهانه ای خوشحال کنیم همسرم بیشتر...عاشق هدیه خریدن و گل خریدن برای منه😊و بهمدیگه بشدت احترام میذاریم..عادت داریم همیشه پیش هم بخوابیم...همیشه بیرون دستای همو لگیریم و همیشه جانم و عزیزم همدیگرو صدا کنیم تو جمع حواسمون بهم باشه و سرکارش همیشه عادت داره بهم زنگ بزنه بهم دوست دارم بگه و حالمو بپرسه😉خداروشکر عاشق اشپزیمه ...عادت داریم که اکثر شبها پیاده روی کنیم
خانواده و دوستان:همسرجانم خیلی با محبت هس و با گذشت ..دوستاش خداروشکر ادمای سالمی هستن و اهل تفریحات سالم گاهی باهم میریم بیرون ادمای خوبی هستن...خودش چون بچه اخره خیلی دوستش دارن فقط یه خواهر مهربون داره که مث خواهر میمونه برام و همو خیلی دوست داریم و همسر جانم بلده چجوری رابطه منو خواهرشو هی نزدیکتر و خوبتر کنه...مامانشم بازنشسته اموزش و پرورش هس و فرهنگی بوده و خیلی خانم با درک و شعوری هس و منو مث دختر خودش دوست داره هر دوتامون به خانواده مون خیلی احترام میذاریم و عاشقشونیم...باباشم پرستار بوده و الان بازنشسته اس و خیلی مهربونه 😊
سلامتی:همسر جان خیلی منظمه و حواسش به سلامت و بهداشتشم هس و همیشه تر و تمیز و خوشبو مثل دسته گله☺️☺️☺️
فرهنگ و قومی:اصالتا تهرانی هستن و فارس زبان و مبادی اداب و اهل معاشرت هستن و کلا خانواده ارومی هستن...
احساس و زناشویی:همسر خان خداروشکر هم منطقی هس هم احساسی بموقعش منطقی میشه به موقعش احساسی...خداروشکر ابراز علاقه کلامی داره و همیشه حرفای محبت امیزبهم میگه و بخاطر هر کار کوچیک ازم تشکر میکنه و قدردان محبتای منه و خداروشکر اهل هدیه خریدن هم هس ..بعد از کار که میاد خیلی تو کارا کمکم میکنه و نه تنها کارای خودشو میکنه به منم تو کارای خونه کمک میکنه گاهی اشپزیم میکنه همیشه اخر شبا یه فیلم عاشقانه قشنگ باهم میبینم ..
بچه و اینده:همسر جان تمام فکر و ذکرش اینده منو و دختر خوشگلشه 😍🙃البته خودمم کار میکنم اما همه مخارج بعهده خودشه چون خداروشکر شغل پردرامدی داره...تو تربیت بجه ها همیشه حق رو به من میده و سعی میکنه حرف من باشه و خودش فقط کمک کنه😊