2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا عزیزم خواهرشوهرم داره ولی ناخواسته شده نمیخواست ولی حالام عاشقشه😍

گلم اوضاش چه جوریه آخه سه تا بچه سخته آدم همش کار داره میخاستم ببینم سه تا با چهار تا خیلی فرق داره یا نه ؟

اگه پرستار واسه روزای پیریتون میخاین پووووول جم کنید نه هی بچه بیارید..

این طرز تفکر شما رو خیلیا قبول ندارن عزیزم!!!!!!

پایه های افکار خیلیا جور دیگه پی ریزی شده......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
گلم اوضاش چه جوریه آخه سه تا بچه سخته آدم همش کار داره میخاستم ببینم سه تا با چهار تا خیلی فرق داره ...

من فک نمیکنم فقط ۱ هست ک زحمتش با بقیش فرق داره ۲و ۳ به بعد یکس هست زحمات نظرمه 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
این طرز تفکر شما رو خیلیا قبول ندارن عزیزم!!!!!! پایه های افکار خیلیا جور دیگه پی ریزی شده......

و همینطور افکار شمارو. البته نظرتون محترمه 😃

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
گلم اوضاش چه جوریه آخه سه تا بچه سخته آدم همش کار داره میخاستم ببینم سه تا با چهار تا خیلی فرق داره ...

ببین عزیزم بچه اولش ۱۳ سالشه دومی ۱۱ سومی۸ سالش چهارمیش هم ۱ماهش شده تازه سخت که هست ولی ماشالا خودش خیلی زن قویه فقط میگفت کم خوابی خیلی دارم صبح به صبح باید بچهارو بیدارکنم صبحانه هاشونا بدم اون بچه اخریشم که نوزاده توشب بیداری میکنه بالاخره مامانشم نمیتونه بخوابه ولی درکل خیلی شاد هستن باید ببینی خودت تواناییشو داری از لحاظ روحی و حال و حوصله واین حرفا منم عاشق ۴تا بچم ازخدا میخوام‌اگه لیاقتشو داشتم بهم بده😊

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
من فک نمیکنم فقط ۱ هست ک زحمتش با بقیش فرق داره ۲و ۳ به بعد یکس هست زحمات نظرمه 

دقیقا خودم هم فکر میکنم دیگه از دو که میگذره فرقی نداره 

ولی من واقعا بچه هام خیلی مسئولیت پذیر هستن پسرم خیلی مواظب خواهراش هست وکلی کمک حالم هستن واین رو هم فقط بخاطر سه تا بودنشون میدونم 

میشه بگید چند سالشه وزایمان هاش چی بوده ؟

۳۹ سالشه ۴تازایمانشم سزارین بوده دکتر سر چهارمیش خیلی ترسوندش گفت ممکنه خونریزی زیاد بکنی یا مثانت اسیب ببینه سر این آخریش لوله هاشو بست کلا که دیگه نشه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
۳۹ سالشه ۴تازایمانشم سزارین بوده دکتر سر چهارمیش خیلی ترسوندش گفت ممکنه خونریزی زیاد بکنی یا مثانت ا ...

ممنونم عزیزم ان شالله خداوند به شما هم بچه های سالم وصالح عطا کنه وچراغ دلتون کنه 

من دوتا دارم یه پسر ده ساله یه دختر هفت ساله سومی رو خ دوس دارم ولی دو دلم

اگه شرایطش رو داری حتما بیار بچه خیلی خوبه من بچه هام با خیلی بازی میکنن البته دعواهم زیاد دارن ولی خودم واقعا متوجه تفاوت شخصیتی بچه هام با بچه های دیگه میشم مسئولیت پذیریشون غذا خوردنشون درسشون بازیشون سازگار شدن با هم وشرایط ....کلی محاسن دیگه واینکه اگه میخای بیاری نذار فاصله سنیشون زیاد بشه