2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدید چی بپوشم🤔+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عروسی دختر خاله خودم نرفتم چون کنکور  داشتم به مامانم گفته بود بخونه تا ببینم به کجا میرسه ...

چی قبول شدی ؟

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
عزیزم موسی به دین خود عیسی هم به دین خود چرا بی احترامی میکنی 

الان این وسط مشکل دین کجا بود از کجا دراوردی همچین چیزیو 

من اصن طرف صحبتم این کاربر نبود ک مث چی خودشو انداخته وسط معلوم نی دلش از کجا پره میخاد عقده هاشو اینجا حالی کنی 

استارتر یسوال پرسید یچی جواب دادم تموم شد 😐😐😐

چون دقیقا تونستم تصور کنم چجور مجلسیه  تو فامیل یکی از این نخاله ها داریم

حرفتون خیلی زشته

هر کس عقایدش با شما یکی نیست نخاله حساب نمیشه

چه بسا ایشون هم شما رو نخاله حساب کنن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
آخه خانما کلا با حجاب هستن من قبلا تو مراسم های دیگه شون بودم مثلا جشنی دعوت شدیم  لباس بلند م ...

خب با این‌اوصاف کت شلوار مناسبتره

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
2790
2778
2791
2779
2792