2777
2789

چادر منم همین بود

دیگه ولش کردم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دیگه جنسشه بعضی جنسا مثه کن کن خیلی زود چروک میشه کاریش نمیشه کرد

دقیقا مال منم کن کنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

منم دوتا از چادرام اینجوریه بدون اینک تا کنم ب چوب لباسی آویزون میکنم...

یدونه تازه خریدم مچالش کنی و بزاری تو کیسه چروک نمیشه...

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

چادر اگ یه بار اتو زدی دگ تا اخر نیاز ب اتو داره من تجربه دارم اتو نمیزنم خداروشکر دگ هم نیاز ب اتو نداره ...

ازت خوشمم نمی یومد حسی خوبی ب تو و امثال تو نداشتم ....ولی وقتی رفتی و فهمیدم چکار کردی برامون برای خودم متاسف شدم ک اونقدر کوچیکم ک بزرگی تو نفهمیدم....من و امثال منوببخشش ....شهادت مبارک سردار دل ها ❤
خو باراول خیلییی بد بود چطو اتو نزنم

جنس خوب بگیرن بار اول چروک نیس...یاهم اتو نکنین خودش چندبار سر کنی خوب میشه....

ازت خوشمم نمی یومد حسی خوبی ب تو و امثال تو نداشتم ....ولی وقتی رفتی و فهمیدم چکار کردی برامون برای خودم متاسف شدم ک اونقدر کوچیکم ک بزرگی تو نفهمیدم....من و امثال منوببخشش ....شهادت مبارک سردار دل ها ❤