2777
2789
عنوان

چاقی صورت

82 بازدید | 14 پست

برا چاقی صورت کسی روغن یا کرمی سراغ نداره ک استفاده کرده وجواب داده باشه؟؟

روغن خراطین و میدونم ولی نمیدونم ازکجا تواهواز اصلشو گیربیارم

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روغن خراطین رو به صورت مییمالین؟ چطوریه دستور استفادش

دوستان صورت من خیلی لاغر شده حس میکنم خیلی کریه شدم😥

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من روغن خراطین از داروخانه گرفتم استفاده کردم واقعا جواب داد ولی جوش زدن برا همین ول کردم 

چه مدت؟ چطوری؟ از داروخونه معمولی یا عطاری؟ 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

چه مدت؟ چطوری؟ از داروخونه معمولی یا عطاری؟ 

از داروخانه عزیزم  من از داروخانه گرفتم ک بهداشتی باشه حدود ۱۵روز زدم روزی یبار هر دفعه ۳دقیقه باید ماساژ بدی تا سه ماه ولی من بخاطر جوش زدن و تیره کردن پوستم ول کردم دوباره لاغر شدم وگرنه در عرض سه چهار روز ک میزنی متوجه تغییر میشی 

از داروخانه عزیزم  من از داروخانه گرفتم ک بهداشتی باشه حدود ۱۵روز زدم روزی یبار هر دفعه ۳دقیقه ...

جالبه 

ضرر نداره امتحان کنم؟ 

جالبه  ضرر نداره امتحان کنم؟

نه ضررش همون جوش زدنه ک خب وقتی ول کنی از بین میره اهان به من گفتن باید بعد اینکه ماساژ میدادی صورتتو با اب و صابون میشستی ک جوش نزنی ولی من اینو امتحان نکردم شما امتحان کن 

نه ضررش همون جوش زدنه ک خب وقتی ول کنی از بین میره اهان به من گفتن باید بعد اینکه ماساژ میدادی صورتت ...

خب با آب و صابون بشوریم اثرش نمیره؟ چشم ممنون از راهنماییتون