2777
2789
عنوان

دلم گرفته

188 بازدید | 21 پست

این چند روز که تعطیل بود منتظرم بودم عشقم از تهران بیاد (بچه ها منظورم اون خواستگار بی شخصیتم نیستاا که توی تا پیک های قبلی گفتم که خودش حسابی جریان داره)اما هنوز نیومده فک نکنمم بیاد با این که که میدونم هیچ وقت ممکن این عشق سر انجامی پیدا کنه اما از بچگی عاشقش بودم خیلی خیلی اما الان بعد از این همه لحظه شماری فکر کنم نیاد همه می گن خیلی آقاست من بیشتر دگرگون میشم الان انگار یه کوه رو گذاشتن روی قفسه ی سینم😭

اخی عزیزم، اگه با جنبه ست خوب بهش بگو، یا نفر رو واسطه کن که از طرف خودش شما رو بهش معرفی کنه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم، اگه با جنبه ست خوب بهش بگو، یا نفر رو واسطه کن که از طرف خودش شما رو بهش معرفی کنه

میدونه دوسش دارم بس که من ضایع بازی درآوردم ولی همین دیدن های کوتاه واسه من زندگیه

یعنی خیلی برام سخته من اعتراف کنم اول. یعنی دلم میخواد اون پیش قدم بشه من بهش چراغ سبز نشون دادم

وای بگردم الهی

کاش این فرهنگ تو ایران جا بیفته که پیشنهاد از هر دو طرف عادی باشه و پسرا هوا برشون نداره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐