2777
2789
عنوان

ولنتاین

110 بازدید | 13 پست

بعضیارو میببنم از یه هفته پیش  تاپیک میزنن که میخواید چیکار کنید برا ولنتاین و دعوا باشوهرسر ولنتاینو اینچیزا 

من اصلا کارخاصی نمیکنم میوه که همیشه رومیز هست چایی هم که همیشه اماده هست شوهرم فقط هرسال برام یه بسته شکلات و یه خرس میگیره منم تشکر میکنم ازش وهمو میبوسیم و شکلاتارو باچایی میخوریم 

بعضیا گفتن میخوایم خونه رو تزیین کنیم واقعا پامیشید خونه رو تزیین میکنید؟اخه شب انچنان خاصی نیس خدایی 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

هر کس ی جوریه 

ولی ب نظرم برا ابراز عشق خوبه  میشه خاصتر ابراز عشق کرد

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جمعه ولنتاینه؟؟؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

از این روزا فقط تو سال ی باره به اینا دلخوش نباشیم به چی دلخوش باشه ادم

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
هر کس ی جوریه  ولی ب نظرم برا ابراز عشق خوبه  میشه خاصتر ابراز عشق کرد

ابراز عشق که فقط نباید یه شب باشه.هرروز میتونی با رفتارای متفادت ابراز عشق کنی نه فقط با تجملات ولنتاین

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ابراز عشق که فقط نباید یه شب باشه.هرروز میتونی با رفتارای متفادت ابراز عشق کنی نه فقط با تجملات ولنت ...

اره درسته 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ولنتاین چیه صبح تا شب کار میکنم یه پیشنهاد بدین برای خودم یه چیزی بخرم؟؟

خودتو به یه شام خوب دعوت کن و ازش لذت ببر

از این روزا فقط تو سال ی باره به اینا دلخوش نباشیم به چی دلخوش باشه ادم

زندگی سرشار از روزای قشنگه خودمون باید بسازیمشون اگه هرروزو نامگذاری میکردن به فلان اسم وفلان اسم قطعا بهشون دلخوش میشدیم نه؟پس یعنی داریم تلقین میکنیم که فلان روز خاص شاد باشیم

اره واله از خودم دلبری کنم فقط اینکه میخوام خودمو سورپرایز کنم

اره بابا متاهلا هم خودشون میرن کادو واسه خودشون میخرن 😊😊

اسمش فقط ولنتاین 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه