2777
2789

یه ساعت یک بار آب نمک قرقره کن 

آویشن و پونه دم کن بخور

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی سرماخوردگی تنها چیزی که نمیتونم تحمل کنم گلودرد.ازونجایی که دختره بینهایت کم طاقتی هستم سریع میرم دگزا میزنم ودرعرض یکساعت درد گلوم خوب میشه.ولی بهت پیشنهاد نمیکنم اصلا.چون دگزا بشدت عوارض داره وتا شیش ماه عوارضش روی بدن میمونه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من توی سرماخوردگی تنها چیزی که نمیتونم تحمل کنم گلودرد.ازونجایی که دختره بینهایت کم طاقتی هستم سریع ...

نه ‌من گلودرده ازارم نمیده میتونم تحمل کنم استرس کرونا گرفتم

نترس عزیزم ما دوهفتس خانوادگی سرفه گلو درد بدن درد تب داریم دختر کوچیکم سِرُم زدیم براش . خیلی سرفه داشت و تب شدید. ولی تا تونستم با اینکه خودمم سرما خوردم بهشون رسیدم شلغم پختم اب شلغمم دادم خوردن. آویشن و پونه دم کردم بخور گرفتن جوشوندشو خوردن. انواع سوپ و اش و بخار پز درست کردم سیر و ریز ریز کردم مث قرص دادم خوردن و یه پارچ عسل و ابیمو با آب ولرم درست میکردم میدادم برا صبحانه و اخر شب و اول صب اب نمک قر قر میکردن . دوره ببماریش طولانیه این کارا انجام بده حتما انشالله زودتر خوب بشی

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین