2777
2789
2790
2778

بو نفهمن🙄🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

كي گفته؟ من كه نديدم تا حالا كسي ماسك بزنه،

دوستم كه عمل کردہ ھمش ماسک میزد ھی میگفت دکتر گفته فقط موقع خواب نزن 

دختر عمم که دو ھفته پیش عمل کردہ بود امروز دیدمش اونم تو خونه زدہ بود اول گفتم شاید ورم دارہ و اینا نمی خواد کسی ببینه بعد دیدم تو اتاقم باز برش نداشت ھمون جوری بود 

گفتم حتما یه دلیلی چیزی دارہ 

من فقط تا موقعی ک گچ داشت زدم اونم وقتی میخاستم برم بیزون و مطب و اینا  شاید بخاطر سرما و اینا ...

من اصلا اینا رو دیدم پشیمون شدم از عمل 

با گچم باز سخته فک کنم ماسک بزنی آدم کلافه میشه

من اصلا اینا رو دیدم پشیمون شدم از عمل  با گچم باز سخته فک کنم ماسک بزنی آدم کلافه میشه

ولی می ارزه و حال میده

فقط حواست باشه برو پیش دکتر خوب 

بعدشم تا ۱سال اول طبیعیه همه چی ورم و درد و اینا

کم کم جا میفته

من ک خیلی باحال بودم انگار اصن عمل نکردم هم تو نفس کشیدن هم خابیدن زیادم حرف میزدم صورتم ک زیاد ورم نکرد

ولی می ارزه و حال میده فقط حواست باشه برو پیش دکتر خوب  بعدشم تا ۱سال اول طبیعیه همه چی ورم و ...

آرہ دکتر پیدا کردم کارش عالیه ولی خیلییییی گرون میگیرہ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز