2777
2789
عنوان

بیاید ببینین شعرم چطوره؟🙄🙄🙄

529 بازدید | 20 پست

فراموش کردنت سخته نباشی انگار یک دردی هست

ولی اخر یک روز این عشق رسید به کوچه ی بن بست

برای این بی قراری هام دیگه انگاری درمان نیست

دیگه باید بری بی من دیگه تو قلب من جات نیست

نمیگم‌ دوری از چشمات واسم آسونه و سخت نیست

خودت میدونی این خونه واسه ما جای موندن نیست

دیگه باید بری قلبم نداره گنجایش این همه سختی

سپردیم دست یک مشت غم به جای کوه خوشبختی

یک عمری گفتم خوبم بی کسی هامو تو نمیدیدی

صدای قلب نا آرومم رو هرگز تو نمیشنیدی

حالا که گفتم من از غم حالا که دردامو فهمیدی

بگو عاشق نبودی تو یا از عاشقی ترسیدی

سر هر چیز کوچیکی هزار بار از من تو رنجیدی

من اینجا گریه میکردم به حال من تو خندیدی

خودم نوشتم خووووبه ایا؟😶😶😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق؟ میتونم یه صحبتی باهات داشته باشم؟

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪

اسی قشنگ بود خوشم اومد 😊😊❤❤🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

به نظرم مشکل داری سر یه ولنتاین بیخودی بهانه گیری میکنی حالا هم شکعر جدایی سررررروووووودی ! یا خیلی بیکاری یا خلی مگه ادم عاقلبه خاطر کادوی ولنتاین زندگشیو خراب میکنه-ولنتاین باید روز عشق باشه نه روز اعصاب خوردی وجدایی