2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 59 پست
اها اگه کمک کنه آدم اون پول رو خوب خوبه ولی اگه به اسم اصرافه خرج نکنه واقعا خساست هست به هر حال ...

پیامبر یه عربستان دستش بوده 

آیا یه جوون ایرانی امکانات مادی و معنوی پیامبر دارا هست؟ 

روز ها فکر من این است و همه شب سخنم 1که چرا غافل از احوال دل خویشتنم... 
نه عزیزم  هزینه ازدواج کجا  چند تکه وسیله خونه کجا

البته بستگی به وسایل خونه و تعداد و نوعش هم داره

وگرنه ی سرویس ساده چینی رو میشه ۲۵ میلیون هم خرید، گاز و یخچال رو میشه صد میلیون هم خرید

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامبر یه عربستان دستش بوده  آیا یه جوون ایرانی امکانات مادی و معنوی پیامبر دارا هست؟

هر کسی در حد خودش

ولی ی عمر خانواده ها رفتن همه جا شام مهمونی خوردن

حالا چه اشکال داره  بیارم اینا پذیرای مهمون باشن

ولی خوب لازم نیست چند نوع غذا باشه

دی جی باشه

کیک پنج طبقه باشه

گل آرایی و گروه رقص و نورپردازی و .... باشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خب یه سوال. شما اگه توانایی خرید جهیزیه کامل رو داشتی و همه چی هم اوکی بود  باز هم حاظر بودی سا ...

راستش نمیدونم، تا تو اون موقعیت قرار نگیرم نمیتونم با قطعیت بگم ولی تربیت خانوادگیم جوریه که از ساده برگزار شدن و پیش رفتن کارها خوشم میاد.. خواهرم خودش سالها کار کرده و درآمد داشته الان با اینکه جهازش کامله اما اون هم مثل من قصد داره  مراسم ساده بگیره .  

نمی دونم 

ولی بنظرم این سبک ازدواج که فقط عقد میکنن

توی ایران جواب نمیده

واسه اروپا خوبه که خانواده ها گسترده نیستن

هر کسی در حد خودش ولی ی عمر خانواده ها رفتن همه جا شام مهمونی خوردن حالا چه اشکال داره  بیارم ...

یه پسر مجرد که جز خودش پشتیبانی نداره پدر مادر پولداری نداره همین مهمونی دادن هم کلی فشار روش میزاره. همه چی وحشتناک گرونه یه مراسم ساده 10 میلیون خرج داره حداقل

روز ها فکر من این است و همه شب سخنم 1که چرا غافل از احوال دل خویشتنم... 
نه نفری ۱ میلیون واسه ۷۰۰ نفر  تازه این فقط خرج تالاره

بخدا پول زوره ما ایرانیا پولامون رو اینجوری دور میریزیم! بعد اون زن و شوهر ده سال اول زندگیشون تا خرخره تو فرض و قسطن

بخدا پول زوره ما ایرانیا پولامون رو اینجوری دور میریزیم! بعد اون زن و شوهر ده سال اول زندگیشون تا خر ...

تو قرض که نیستن از بس دارن پول خورده

من میگم به نظرم باشه هم اشتباهه

ما نیومدیم این دنیا که فقط چشم این و اون و در بیاریم

من اصلا برام مهم نیست واقعا سیرم

البته بستگی به وسایل خونه و تعداد و نوعش هم داره وگرنه ی سرویس ساده چینی رو میشه ۲۵ میلیون هم خرید، ...

خب عروسی رو هم همینطور 

میشه از چند صد میلیون یا چند میلیارد در نظر گرفت

من عروسی چند صد میلیونی نمیخوام در عوض خونه ای میخوام که هر وسیلش رو دست نداشته باشه

من که اصلا لذتی از مراسم آنچنانی نمیبرم هر چی ساده تر قشنگ تر

حالا مراسم به کنار 

تا طرف عقده مونده عروسیش همه رو خبر می کنن

بیایین مهمونی عیدی بردن

بیایین مهمونی شب یلدا بردن

هزار جور دیگه

می بری ببر اشکال نداره

چرا این و اون و خبر می کنی

خبر می کنی پز بدی

یه پسر مجرد که جز خودش پشتیبانی نداره پدر مادر پولداری نداره همین مهمونی دادن هم کلی فشار روش میزاره ...

دیگه کسی در این خد نداره

خدایی ازدواج چرا میخواد بکنه!؟؟؟

بعدشم خیلی از هزینه ها از پول کادو ها تامین میشه

خب عروسی رو هم همینطور  میشه از چند صد میلیون یا چند میلیارد در نظر گرفت من عروسی چند صد میلی ...

این چیزی شما میگی

داماد باید خیلی ساده باشه که قبول کنه