2777
2789
یکی دیگه گذاشتم نظر بدخ

این بهتره عزیزم

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کدومش

اون ک دامن داره سفیده

اما من باشم رنگی برمیدارم یا ترکیبی دورنگ ک هارمونی داشته باشن و ضدونقیض هم نباشن

دومیه هم خوشگله انصافا اما بنظرم واسه عید جالب نیست 

جلـو باز دوست ندارمـ 

شلوار کوتاه دوست ندارمـ 

در کل تیپ های رایـ ج و همگانی رو نمی پسندمـ √

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

نه دومی ک اصلا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چی دوست داری

مانتویـی که جایی از اندام من رو بـ ه نمایش عمومـی نزاره √

خانومانـ ه ، با وقار و با حیـا ،نشان دهنده ی شخصیت و ارزش و شأنم باشـ ه √

همگانـی نباشـ ه { الان اکثر مانتوهای و شلوارها جلو باز وکوتاه و ...هستن ، اقلیتـ پسند هستم یعنی همگانی بودن رو دوست ندارمـ ، دلیلی نداره هر چی مد میشه بپوشم وقتی در شأن من نیست.}

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
چجوری فونتت این طوری کردی

صفحـ ه کلیدم اینجـوریـ ه √ :)