2777
2789
من همورازیک داشتم کیست ساده ایه نگران نباش از من 34 بود خودش اب شد نهایتا با دارو حل میشه

ابعادش یادتونه؟

حجم داشته باشه مشکلی پیش میاد

چند وقت دارو استفاده کردبد و اینکه باعث نامنظمی پریودتون هم شده بود؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ابعادش یادتونه؟ حجم داشته باشه مشکلی پیش میاد چند وقت دارو استفاده کردبد و اینکه باعث نامنظمی پریو ...

من اخرای سیکلم رفتم سونو دادم گفت 34 میل خودش اب میشه داروهم نداد گفت با پریودی دفع میشه که بعد پریودی سونو دادم دفع شده بود اگه خیلی استرس داری از عطاری عرق فراسیون بگیر هر روز یکمش بخور 

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
ابعادش یادتونه؟ حجم داشته باشه مشکلی پیش میاد چند وقت دارو استفاده کردبد و اینکه باعث نامنظمی پریو ...

کلا کیست همورازیک در اثر تخمک گذاری که مایع که هنگام ازاد شدن تخمک خارج میشه اصولا خارج نمیشه و یه کیست اب و خونی میشه به نام هموراژیک که سادس و دفع میشه اصلا استرس نداشته باش

به من دارو داد و گفت سه ماه مصرف کن

ناراحت نباش اصلا اب میشه عرق فراسیون از عطاری بگیر با عرق کامبوجا قبل از صبحانه و بعد از شام از هرکدوم نصف استکان قاطی کن بخور من خوردم سر یه هفته کیستم اب شد عرق گیاهی هیچ تداخلیم با داروهات  نداره

کلا کیست همورازیک در اثر تخمک گذاری که مایع که هنگام ازاد شدن تخمک خارج میشه اصولا خارج نمیشه و یه ک ...

من پریودهای خیلی نامنظمی دارم. امیدوارم با رفع این کیست همه چی ددست بشه