2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

131 بازدید | 17 پست

ی پسر دو ساله دارم. بنظرتون میتونم بعد عید و نزدیک تابستون بینیمو عمل کنم؟،از عملشم فوقالعاده میترسم. دلمم واسه پسرم میسوزه میترسم اذیت بشه یا نتونم بغلش کنم. عروسی برادرشوهرمم نزدیکه دوس دارم تا قبلش عمل کنم

بنظرتون چیکار کنم؟

پسرم دنیامه

والا بنظرم وایسا دو  سه سال دیگه بچت بزرگتر بشه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل کن بره پی کارش 😓 فقط نچرال عمل کن نه از این فینگیلی های سربالا لطفا نباشه باتچکر 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

ما یه آشنا داشتیم مثه شما بود شرایطش. پسرش موقعی ک داشته نماز میخونده با پاش زده بود افتاده شد بینیش بعد دکترش گفته بود باید دوباره عمل کنم فک کنم دکترش مرد همونجوری موند

سخته یا نه عملش؟

من عمل نکردم ولی هم توی اقدامم هم دلم میخواد بینی مو عمل کنم تازه یکم گودی زیر چشم هم دارم نمیدونم چیکار کنم 😒 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
ما یه آشنا داشتیم مثه شما بود شرایطش. پسرش موقعی ک داشته نماز میخونده با پاش زده بود افتاده شد بینیش ...

ای وای

منم میترسم ضربه بزنه

پسرا شیطونن اخه

وگرنه جاریمم با بچه دوسال ونیمه عمل کرده

پسرم دنیامه
ما یه آشنا داشتیم مثه شما بود شرایطش. پسرش موقعی ک داشته نماز میخونده با پاش زده بود افتاده شد بینیش ...

یعنی دکتر دیگه ای تو شهرشون نبود ؟! 🙄

نی نی میخوای فعلا عمل نکن پس

اوهوم نی نی میخوام من بیشتر از این بچه دار شدن میترسم تا عمل بینی البته از عمل بینی هم میترسما همش میگم یه دفعه یه چیزی در بیاره تو ذوقم بزنه 😓