2777
2789
عنوان

عوارض hcg

389 بازدید | 7 پست

عزیزان من ماه پیش hcg زدم تا ۱۵ روز سردرد شدید و تنگی نفس و درد شدید سینه و شکم داشتم و باردار هم نشدم میخواستم بدونم شما این آمپول تزریق کردین چه عوارضی براتون داشت.

هیچی

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی به من نساخته؟ شما با فولیکول چند زرین و چند ساعت بعدش اقدام کردین

دوتا فولیکول 18 و 19 توی تخمدانم چپ، با اینکه کلی برنامه ریختیم و طبق نظر پزشک جلو رفتیم ولی متاسفانه خارج رحم شد و عمل کردم 

الانم هنوز بخیه هامو نکشیدم و توی استراحتم  

دوتا فولیکول 18 و 19 توی تخمدانم چپ، با اینکه کلی برنامه ریختیم و طبق نظر پزشک جلو رفتیم ولی متاسفان ...

خوب فولیکول ۱۹ بعد تزریق آمپول کی ازاد میشه؟

یعنی بار اول هیچکدوم این علایم و نداشتین

ن عزیز دلم ..فقط یشب ک شبه ۱۷ سیکلم بود تخمدان چپم بد جور درد گرفت طوریک از حال رفتم بردنم بیمارستان بعد سونو گفتن فولیکولش بالغ و متورم شده و روز بعدش دوباره سونو کردن گفتن فولیکول راستم کیسه تشکیل شده و سمت چپ ازاده شده تخمکم..و روز موعدم پری نشدم  بیبی و ازمایش دادم ک مثبت شد...کلا هم یبار اچ ام جی زدم  و یه دوره ۶ تا امپول اچ سی جی دور نافم که دوتا فولی ۱۸ راست و ۲۱ چپ داشتم 

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏