2789
عنوان

عوارض hcg

401 بازدید | 7 پست

عزیزان من ماه پیش hcg زدم تا ۱۵ روز سردرد شدید و تنگی نفس و درد شدید سینه و شکم داشتم و باردار هم نشدم میخواستم بدونم شما این آمپول تزریق کردین چه عوارضی براتون داشت.

هیچی

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی به من نساخته؟ شما با فولیکول چند زرین و چند ساعت بعدش اقدام کردین

دوتا فولیکول 18 و 19 توی تخمدانم چپ، با اینکه کلی برنامه ریختیم و طبق نظر پزشک جلو رفتیم ولی متاسفانه خارج رحم شد و عمل کردم 

الانم هنوز بخیه هامو نکشیدم و توی استراحتم  

دوتا فولیکول 18 و 19 توی تخمدانم چپ، با اینکه کلی برنامه ریختیم و طبق نظر پزشک جلو رفتیم ولی متاسفان ...

خوب فولیکول ۱۹ بعد تزریق آمپول کی ازاد میشه؟

یعنی بار اول هیچکدوم این علایم و نداشتین

ن عزیز دلم ..فقط یشب ک شبه ۱۷ سیکلم بود تخمدان چپم بد جور درد گرفت طوریک از حال رفتم بردنم بیمارستان بعد سونو گفتن فولیکولش بالغ و متورم شده و روز بعدش دوباره سونو کردن گفتن فولیکول راستم کیسه تشکیل شده و سمت چپ ازاده شده تخمکم..و روز موعدم پری نشدم  بیبی و ازمایش دادم ک مثبت شد...کلا هم یبار اچ ام جی زدم  و یه دوره ۶ تا امپول اچ سی جی دور نافم که دوتا فولی ۱۸ راست و ۲۱ چپ داشتم 

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏