2821
2789
عنوان

گردن کج نوزاد

134 بازدید | 9 پست

سلام  .دختر ۵ ماهه ام چندوقت بودگردنشو ازیه سمت میتابوند فیزیوتراپ و دکتر بردیمش مشکل خاصی نداشت تا هی گردنشو چرب کردم و بستم و ازاون سمت عادتش دادم تا خوب شد الان باز چندروزه دوباره همون سمت میتابونه و ازاین طرف تاخوابیده نمیاره اما تا بغلش میکنم ازهمه طرف سرشو میتابونه میخاستم ببینم مشکل خاصی داره یا نه؟کسی بوده این مشکل و داشته باشه 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد ازچندوقت خوب شد گردن دخترتون؟

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
گردن تابوندن یعنی چی؟؟؟

یعنی مرتب ازدوسمت نمیتابونه فقط یه سمت گردنش

خوب میشه تا حدود ده یازده ماهگی

ایشالا. ممنون عزیزم