asemoonebisetare مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 300 عنوان کی الان مشهده 220 بازدید | 29 پست کیا الان پیش امام رضا هستن خدا کنه بمیرم الهی آمین 1398/11/23 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93298 خوش بحالشون دلم میخوادت امام رضا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
jffdjfud عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 460 من مشهد میشینم فاصلمم با حرم۳۰ دقیقس چطور عزیزم حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته از هوای زندگیَم ،، میروم با خودم قدم بزنم ،، میروم از خودم رها بشوم ،، میروم با خودم بِهَم بزنم 🖤
googooshsh3 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 4793 من مشهد میشینم فاصلمم با حرم۳۰ دقیقس چطور عزیزم عزیزم واس دل من دوستم دعا کنین اسم خودم لیلا اسم دوستم هستی انشالله که خودتونم حاجت روا بشین
رویااااااا عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3993 میشه برا دل منم دعا کنی 😔😔 اره حتما😘 اگه نمیتونی عاشقش بمونی پس عاشقش نکن!
سبحانکوچولو عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5257 من مشهد میشینم فاصلمم با حرم۳۰ دقیقس چطور عزیزم عزیزم واسه منم دعا کن حرم رفتی .اسمم فاطمه هس خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
jffdjfud عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 460 عزیزم واس دل من دوستم دعا کنین اسم خودم لیلا اسم دوستم هستی انشالله که خودتونم ... حتما گلم حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته از هوای زندگیَم ،، میروم با خودم قدم بزنم ،، میروم از خودم رها بشوم ،، میروم با خودم بِهَم بزنم 🖤
asemoonebisetare مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 300 خوشبحالتونمیشه وقتی رفتین حرم منم دعا کنیدبگید امام رضا فقط مریض شفا میدی منه روسیاه در خونه کیو بزنم پس؟؟؟ بگو به امام رضا نمیخام عهدم با خدا رو بشکنم خودت یه فرجی کن میدونی از چی مینالم و مشکلم چیه خدا کنه بمیرم الهی آمین
asemoonebisetare مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 300 من الان حرم هستی؟ میتونی بجام زیارت کنی و دعا کنی؟ خدا کنه بمیرم الهی آمین