2777
2789
عنوان

خاک برسرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 73 پست

چه شوهر بی جنبه ای من بودم جفتشونو از شرکت مینداختم بیرون خودم رییس میشدم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب زنه از شوهرت سفته نداره که

من نمیفهمم ی حسابدار چه ربطی داره به ورشکستگی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

برو شرکتش و بصورت تابلو اماره دختررو بگیر اینکه خونش کجاست و اینا

بفهمه که ادرسشوداری رفت و امدتو زیاد کن 

دختره شاید بفهمه ابروش در خطر دمشو بزاره رو کولش

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

مگه دختره چکار برا شوهرت میکنه ک اگه بره زندگی شوهرت ب فنا میره؟؟ولی مطمئن باش اگه دختره نره زندگیت ب فنا میره مردا نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن برا اینکه آروم بشی بهت اینجور گفته..حالا خوددانی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
اوه چه حساب شده و دقیق فکر کردی👍😁

والا😂😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه چی بگم؟ 

ببخشیدا ولی💩 میخوره مگه فقط همین دختره امور مالی و حسابداری خونده که از شرکت بره بیرون ورشکسته شه الان همه شرکتایی که این خانومو ندارن ورشکسته شدن رفتن زندان؟؟ 

یه داستانی دراورده از خودش شمام باور کردی

ARE YOU DUMB?? ...STUPID

به یه دختر جوون سفته داده شرایط مالی درست کنه؟! یه خورده مشکوک قضیه...بعدش... سلام عزیز دلم و بیدار شدی و اینا معلومه خیلی وقته صمیمی هستن باهمدیگه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

در این مرحله مردا تنها کاری ک میکنن اینه ک پنهان کاریشونو بیشتر میکنن و وگرنه فک نکنم قید دختره رو بزنه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔