2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچوقت دیر نیس..اینم بگم دوستم واقعااا داره زحمت میکشه همش شب کاری میمونه تا خوب پول دراره حقوقش گاهی تا ۶ تومنم میره..میگه رشته ایه  ک اگه فعال باشی خوب توش پوله.با این عملای زیبایی قطعا جراح زیبایی و درکنارش دستیاره اتاق عمل زیاااد لازم میشه

خدایا میدونی ک دار و ندارمی..پس خودت مواظبم باش
در آمدش خیلی بالا نیست کارش هم سختیهایی داره ولی تربیت معلم به نظرم خوبتره. خوبی پرستاری بیشتر به ...

واسه فرهنگیان ۱ ماه اضافه سنی دارم نمیشه 

درامد پرستاری از فرهنگیان ببشتره فکرکنم ، حالا پرستار شم مشکلاتم حل شه به اونجاشم فکرمیکنم 😅

نه هیچوقت دیر نیس..اینم بگم دوستم واقعااا داره زحمت میکشه همش شب کاری میمونه تا خوب پول دراره حقوقش ...

اره اتاق عملم خیلی خوبه خیلی جا داره اگه واقعا ادم زرنگی باشی بیشتر از یه پزشک عمومی میتونی دربیاری خیلی تحقیق کردم در موردش ، دوستتون شهر بزرگه ؟ من شهرم کوچبکه واسه همین خیلی محدودم

حتما موفق میشی .سخت بخون من ۲۲ سالمه ولی متاهلم .ارزوم بود پرستار شم ولی خب قسمت نشد.الان ک بچه هم ...

به از یادرفتن درسا فکرنکن چون یه پشت کنکوریم هیچی یادش نیستش از سال قبلش ، تو هم شروع کن میتونی حتما 😘

اره اتاق عملم خیلی خوبه خیلی جا داره اگه واقعا ادم زرنگی باشی بیشتر از یه پزشک عمومی میتونی دربیاری ...

ما مشهدیم گلم...به هدفت فک کن...اگه بخوای واقعا موفق شی در اینده میتونی بیای شهر بزرگ و به همه ارزوهات برسی..مطمئن باش موفق میشی

خدایا میدونی ک دار و ندارمی..پس خودت مواظبم باش