2777
2789
عنوان

باردارم الان خوردم زمین میترسم

875 بازدید | 19 پست

همین الان تو دستشویی سر خوردم با لگن افتادم کف دستشویی دست راستم آرنجش کبود شده تیر میکشه مهم نیست برام نگران بچه تو شکمم کاریش نشده باشه

کیسه آبم سوراخ نشده باشه اخه کمرم خورد به تیزی پله داخل دستشویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دکتر برو خیالت راحت بشه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اگه لکه بینی و خونریزی نداری چیزی نشده

صدقه کنار بزار

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین من ۸هفته خیلی معمولی خوردم زمین درد،خاصی نداشتم نه خون ریزی محض احتیاط،رفتم دکتر دیدم دوتا هماتوم بزرگ دارم حتما برو دکتر

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من با شکم خوردم زمین، حدس میزنم نشتی کیسه آب هم داشتم ولی بلافاصله رفتم سونو، نه دکتر، بهم گفت اوضاع مرتبه

اگر شروع کرد تکون خوردن و لباست خیس نشد، احتمالاً همه چیز مرتبه

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
ببین من ۸هفته خیلی معمولی خوردم زمین درد،خاصی نداشتم نه خون ریزی محض احتیاط،رفتم دکتر دیدم دوتا همات ...

منم افتادم زمین ولی بعداز دوهفته رفتم سونو گفت هماتوم داری از همونه؟

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
منم افتادم زمین ولی بعداز دوهفته رفتم سونو گفت هماتوم داری از همونه؟

بعید نیست چون قبل زمین خوردن تازه سونو رفته بودم اکی بود،همچی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.