2789
عنوان

Hmgو Hcg

121 بازدید | 16 پست

بچه ها من از روز ۳ روزی ۲ تا لتروزل خوردم بعد اسپرین و اسیدفولیک هرشب دگزا هم یه برگ از ۵ پ خوردم از ۷ پ آمپول hmg زدم ۱۱ پ رفتم سونو فولیکول ۱۷ ۱۸ ۱۹ داشتم همون شب رفتم دکتر گفت فولیکولات عالیه دوتا hcg عضلانی نوشت و کپسول پروژسترون گفت آمپول زدی برو اقدام و یه شب استراحت شب بعد  کیا نتیجه گرفتن میشه بیایین خیلی دلم آرومه این ماه خداکنه مامان بشم

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه؟

بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…

من از روز سوم تا 8 کلومیفن ولتروزول خوردم از 3 ماه قبلم اسیدفولیک 5 واسپیرین خوردم روز 12 گفت فولی ها خوبه انپول اچ اس جی زدم  ولی باردار نشدم 

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
هیچی

وقتی مشکل فولی نداری چرا لترو و آمپول داده چن ماه اقدامی؟

بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…
وقتی مشکل فولی نداری چرا لترو و آمپول داده چن ماه اقدامی؟

واقعا مشکلی ندارم چون نزدیک ۱ سال اقدامم داد حتی گفتم کیست نشه ذخیره تخمدانم کم نشه گفت نه نترس

من از روز سوم تا 8 کلومیفن ولتروزول خوردم از 3 ماه قبلم اسیدفولیک 5 واسپیرین خوردم روز 12 گفت فولی ه ...

الهی بزودی مامان میشی چندتا hcgزدی منم خیلی وقته ازین کارا میکنم جواب نگرفتم

واقعا مشکلی ندارم چون نزدیک ۱ سال اقدامم داد حتی گفتم کیست نشه ذخیره تخمدانم کم نشه گفت نه نترس

اهان پس ی ساله اقدامی نگران نباش و به هیچ وجه استرس نده ب خودت سنو ک رفتی و فولیات اوکی بود حتما آمپول آزادسازی بزن بزنی آزاد میشن کیست نمیشن فقط آمپولات یخچالین حتما بزار یخچال 

الهی بزودی مامان میشی چندتا hcgزدی منم خیلی وقته ازین کارا میکنم جواب نگرفتم

من یه دختر 10 ساله دارم ولی بعدش 3 تا سقط داشتم الانم که باردار نمیشم 4 ماهه اقدامم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

منم ی ساله اقدامم و لترو و کلومیفن خوردم و آمپول سینال زدم ولی فعلا جواب نگرفتم هیچ بدتر شدم قب پری سه چهار روز لک بینی دارم بعد پری میشم واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم

من یه دختر 10 ساله دارم ولی بعدش 3 تا سقط داشتم الانم که باردار نمیشم 4 ماهه اقدامم

خدا دخترو نگه داره عزیزم نگران نباش میشی علت سقطارو نفهمیدی؟ چند هفته سقط میکردی منم دوبار اینجور شدم

منم ی ساله اقدامم و لترو و کلومیفن خوردم و آمپول سینال زدم ولی فعلا جواب نگرفتم هیچ بدتر شدم قب پری ...

من با این داروها خداروشکر فعلا اتفاقی نیوفتاده برام فقط پ ک میشم قبلش ۳ روز درد شدید میگیرم همین