2777
2789
عنوان

استرس و نگرانی

125 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من پریروز پریودیم تموم شد و دیروز اقدام داشتم حالا از دیروز یبار تخمدان چپم درد میگیره یبار راست انگار تیر میکشه یا حالت سوزن سوزن...و ترشح هم دارم اینم بگم من برج ۵ عمل لاپاروتومی کیست تخمدان داشتم بعد دوماهش هم باس قرص جلوگیری میخوردم و حالا تو اقدامم..اگه اطلاعی دارین ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین😔

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

عزیزم اومدم ک جوابتو بدم اما بخدا اطلاعات ندارم مجردم و ازین چیزا سر در نمیارم 😓

نی نی یار جان هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد (هرچقدر منو لغو کاربری کنی یا راهی میابیم یا راهی میسازیم) کاربری پنجممه 🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اومدم ک جوابتو بدم اما بخدا اطلاعات ندارم مجردم و ازین چیزا سر در نمیارم 😓

بازم مرسی 

بازم مرسی 

فدات شم ایشالا یه دختر و یه پسر خوشگل و سالم و صالح نصیبت بشه 😘😘

نی نی یار جان هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد (هرچقدر منو لغو کاربری کنی یا راهی میابیم یا راهی میسازیم) کاربری پنجممه 🤪
من خوندم ولی سر درنیاوردم احتمالا تخمک ریزی داری نگران نباش عزیزم منم این حالت رو داشتم

جدی یعنی طبیعیه شما هم این حالتو داشتین؟؟؟

فدات شم ایشالا یه دختر و یه پسر خوشگل و سالم و صالح نصیبت بشه 😘😘

خدا از دهنت بشنوه یه دنیا ممنون🌷

شاید عفونت داری

اخه شنیده بودم عفونت بو داره و مکرر اما من مکرر نیست و اینکه یبار تخمدان چپم تیر میکشه یبار راست

اخه شنیده بودم عفونت بو داره و مکرر اما من مکرر نیست و اینکه یبار تخمدان چپم تیر میکشه یبار راست

منم تخمدانام تیرمیکشه همیشه فکر میکنم از علائم تخمک گذاری یا بارداریه. ولی همیشه ناامید میشم. دیگه تصمیم گرفتم بش فکر نکنم و منتظرش نباشم. اینجوری میتونم راحت تر زندگی کنم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
اره موقع تخمک گذاری گز گز و درد ریز

اما من همش سه چهار روزه ک‌پاک شدم و اینم بگم ترشحو همیشه ندارم فقط گاهی اونم حالت تخم مرغی و بی بو

منم تخمدانام تیرمیکشه همیشه فکر میکنم از علائم تخمک گذاری یا بارداریه. ولی همیشه ناامید میشم. دیگه ت ...

این نیست ک‌منتظر علائم باشم اما میترسم باز کیست باشه اخه همش چند ماهه ک عمل کردم میترسم باز برگرده حتی یسال هم نشده