2777
2789
عنوان

استرس و نگرانی

125 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من پریروز پریودیم تموم شد و دیروز اقدام داشتم حالا از دیروز یبار تخمدان چپم درد میگیره یبار راست انگار تیر میکشه یا حالت سوزن سوزن...و ترشح هم دارم اینم بگم من برج ۵ عمل لاپاروتومی کیست تخمدان داشتم بعد دوماهش هم باس قرص جلوگیری میخوردم و حالا تو اقدامم..اگه اطلاعی دارین ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین😔

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

عزیزم اومدم ک جوابتو بدم اما بخدا اطلاعات ندارم مجردم و ازین چیزا سر در نمیارم 😓

نی نی یار جان هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد (هرچقدر منو لغو کاربری کنی یا راهی میابیم یا راهی میسازیم) کاربری پنجممه 🤪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اومدم ک جوابتو بدم اما بخدا اطلاعات ندارم مجردم و ازین چیزا سر در نمیارم 😓

بازم مرسی 

بازم مرسی 

فدات شم ایشالا یه دختر و یه پسر خوشگل و سالم و صالح نصیبت بشه 😘😘

نی نی یار جان هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد (هرچقدر منو لغو کاربری کنی یا راهی میابیم یا راهی میسازیم) کاربری پنجممه 🤪
من خوندم ولی سر درنیاوردم احتمالا تخمک ریزی داری نگران نباش عزیزم منم این حالت رو داشتم

جدی یعنی طبیعیه شما هم این حالتو داشتین؟؟؟

فدات شم ایشالا یه دختر و یه پسر خوشگل و سالم و صالح نصیبت بشه 😘😘

خدا از دهنت بشنوه یه دنیا ممنون🌷

شاید عفونت داری

اخه شنیده بودم عفونت بو داره و مکرر اما من مکرر نیست و اینکه یبار تخمدان چپم تیر میکشه یبار راست

اخه شنیده بودم عفونت بو داره و مکرر اما من مکرر نیست و اینکه یبار تخمدان چپم تیر میکشه یبار راست

منم تخمدانام تیرمیکشه همیشه فکر میکنم از علائم تخمک گذاری یا بارداریه. ولی همیشه ناامید میشم. دیگه تصمیم گرفتم بش فکر نکنم و منتظرش نباشم. اینجوری میتونم راحت تر زندگی کنم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
اره موقع تخمک گذاری گز گز و درد ریز

اما من همش سه چهار روزه ک‌پاک شدم و اینم بگم ترشحو همیشه ندارم فقط گاهی اونم حالت تخم مرغی و بی بو

منم تخمدانام تیرمیکشه همیشه فکر میکنم از علائم تخمک گذاری یا بارداریه. ولی همیشه ناامید میشم. دیگه ت ...

این نیست ک‌منتظر علائم باشم اما میترسم باز کیست باشه اخه همش چند ماهه ک عمل کردم میترسم باز برگرده حتی یسال هم نشده